5.2 C
Paşcani
luni, ianuarie 17, 2022

Drumul Botoșani – Tg. Frumos se extinde la 7 la 9 metri lățime: “Vom ataca din mai multe zone!”

Reprezentanții firmelor care au câștigat licitația pentru modernizarea drumului Botoșani – Tg. Frumos spun că sunt pregătiți pentru începerea lucrărilor. Deja au achiziționat o parte din materialele necesare și au adus unele utilaje

“Deja utilajele sunt mobilizate pe șantier, ne-am aprovizionat cu aproximativ 167.000 de tone de material de balastieră și de carieră. Au fost emise autorizațiile pentru organizările de șantier, stație de betoane, stație de asfalt. S-au obținut și avizele de la poliție pentru implementarea restricțiilor de circulație. Acest proiect începe de la kilometrul zero, din localitatea Tg. Frumos, până la intrarea în Botoșani, la kilometrul 71,383. Sunt patru zone de consolidări mai sensibile în care a trebuit să facem studii de foraj. Avem nouă poduri din care opt vor fi reabilitate și un pod nou. Partea carosabilă, de la șapte metri cât avem astăzi, va ajunge la nouă metri”, a precizat reprezentantul companiei Antrepriza de Construcții Drumuri și Autostrăzi.

Pentru că termenul de finalizare a investiției este de 24 de luni, lucrările vor începe în mai multe zone în același timp.

“Vom ataca din mai multe zone. Noi am făcut șase baze. Una la Bălușeni, la Flămânzi-Frumușica, Deleni, Balș, Cotnari și Tg. Frumos. Deja se văd stocurile de material”, a adăugat reprezentantul companiei.

Sursa Telem

DE LA ACELAȘI AUTOR

Modelele de pantaloni care nu trebuie să lipsească din garderoba unui bărbat (P)

  Pantalonii sunt piese vestimentare elementare. Prin urmare, este necesar...

Cum sa transformi rezolutiile de An Nou in realitate: 3 trucuri utile

  Poate parea ca rezolutiile de Anul Nou au devenit...

Xenoboții, leac sau armă?

Xenoboţii pot vindeca boli, dar pot fi şi arme...

Studiu. Efect neașteptat al pandemiei: oamenii par mai atrăgători când poartă mască de protecție

Oamenii de știință din Marea Britanie par să fi...

Se întoarce iarna. Cod galben de vânt și ninsori la Iași și în alte județe

Mai multe avertizări meteo valabile și pentru județul Iași...