16 C
Paşcani
vineri, iunie 14, 2024

Drumul Botoșani – Tg. Frumos se extinde la 7 la 9 metri lățime: “Vom ataca din mai multe zone!”

Reprezentanții firmelor care au câștigat licitația pentru modernizarea drumului Botoșani – Tg. Frumos spun că sunt pregătiți pentru începerea lucrărilor. Deja au achiziționat o parte din materialele necesare și au adus unele utilaje

“Deja utilajele sunt mobilizate pe șantier, ne-am aprovizionat cu aproximativ 167.000 de tone de material de balastieră și de carieră. Au fost emise autorizațiile pentru organizările de șantier, stație de betoane, stație de asfalt. S-au obținut și avizele de la poliție pentru implementarea restricțiilor de circulație. Acest proiect începe de la kilometrul zero, din localitatea Tg. Frumos, până la intrarea în Botoșani, la kilometrul 71,383. Sunt patru zone de consolidări mai sensibile în care a trebuit să facem studii de foraj. Avem nouă poduri din care opt vor fi reabilitate și un pod nou. Partea carosabilă, de la șapte metri cât avem astăzi, va ajunge la nouă metri”, a precizat reprezentantul companiei Antrepriza de Construcții Drumuri și Autostrăzi.

Pentru că termenul de finalizare a investiției este de 24 de luni, lucrările vor începe în mai multe zone în același timp.

“Vom ataca din mai multe zone. Noi am făcut șase baze. Una la Bălușeni, la Flămânzi-Frumușica, Deleni, Balș, Cotnari și Tg. Frumos. Deja se văd stocurile de material”, a adăugat reprezentantul companiei.

Sursa Telem

Alte articole

Filme în aer liber la Pașcani

Administrația locală din municipiul Pașcani își propune să organizeze...

Autocamion intrat în stâlp, la Conțești – FOTO

Accident rutier, joi, 13 iunie, în localitatea Conțești din...

Ziua Eroilor, marcată în comunele din zona Pașcaniului – FOTO

Ziua Eroilor a fost comemorată și în comunele din...
Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/ with Quality:70