-1.8 C
Paşcani
miercuri, decembrie 8, 2021

Consultații stomatologice gratuite la Pașcani și Târgu Frumos

Consultații stomatologice gratuite la Pașcani și Târgu Frumos

 Consultații stomatologice gratuite pentru copii. Reprezentanții unei firme ajung în Pașcani și Târgu Frumos pentru a vorbi cu prichindeii despre importanța igienei orale și nu numai. Mai mult, la eveniment va veni și Doctorul Măseluță iar cei prezenți vor avea parte de momente de joacă dar și multe alte surprize. Programul se numește Zâmbete Colgate și se desfășoară pe parcursul întregii zile.

Dacă doriți ca cel mic să aibă parte de consultații stomatologice gratuite din partea unor reprezentanți ai uneia dintre cele mai importante firme de specialitate sunteți așteptați la Pașcani, la Colegiul CF Unirea, duminică, 8 octombrie între orele 10:00 – 18:00.

Aici, prichindeii din clasele școlare 0 – 4 vor beneficia de consultaţii stomatologice gratuite, un diagnostic cu recomandări pentru tratament, sfaturi de sănătate orală pentru un zâmbet sănătos şi mostre gratuite de produse de îngrijire orală.

Aici, cei prezenți vor avea parte și de lecții importamte priving igiena dar și de jocuri. De la eveniment nu lipsește Doctorul Măseluță.

Consultatiile stomatologice gratuite vor avea loc si in Targu Frumos, in data de 7 octombrie, la Liceul Special „Moldova”.

„Încă din 2015 ne-am alăturat Programului Școlar Colgate. Acum ne bucurăm să îi susținem în noul program Zâmbete Colgate, o inițiativă care încurajează comunitățile locale să adopte obiceiuri sănătoase”, a spus Ioan Silviu Lefter, director general al Crucii Roșii Române, partener in cadrul acestui eveniment.

Evenimentul este organizat de Colgate Romania, in parteneriat cu Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania și face parte din Programul Zambete Colgate, parte din campania Romania merita zambete Colgate.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Guvernul pregătește relaxări de sărbători. Ciucă: Vom face în așa fel încât să evităm aglomerațiile în magazine, oamenii să circule

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, marți, că în această după-amiază va avea loc o ședință a Comitetului...

Cele mai frumoase coșuri de Crăciun, la cel mai accesibil preț (P)

Sărbătorile bat la ușă, ne facem lista și o verificăm de două ori pentru că se pare...

Spațiu de joacă creativ și educativ, la Școala Gimnazială Muncelu de Sus

C.P. „Școala Gimnazială Muncelu de Sus prin proiectul “Și noi vrem spațiu de joacă creativ și educativ!“,...

Monica Berescu, deputat USR: Coaliția hoției PNL – PSD – UDMR refuză profesionalizarea conducerii ANCOM

C.P. România și-a asumat adoptarea directivei europene privind Codul Comunicațiilor drept unul dintre cele 20 de obiective...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI