elefant.ro
More

  Bani pentru Clubul Sportiv Argus Targu-Frumos. Vezi ce competitii vor avea loc in curand

  Primaria Targu-Frumos a afisat rezultatul final privind acordarea finantarii nerambursabile din fondurile bugetului local, pentru cea de-a doua sesiune. Clubul Sportiv Argus din localitate va primi 20.000 de lei, conform documentelor postate pe site-ul primariei. Reprezentantii organizatiei au depus un proiect pentru a primi acest sprijin financiar, necesar pentru competitiile sportive ce vor avea loc in urmatoarea perioada.

   

  Clubul Sportiv de Scrabble Argus din Targu-Frumos va primi 20.000 de lei de la bugetul local, bani pentru activitatile din cadrul organizatiei. Aceasta suma a fost accesata in cadrul unei sesiuni privind acordarea finantarii nerambursabile de la primaria din localitate, pe baza unui proiect. Banii vor asigura cheltuielile pentru competitiile ce vor avea loc in perioada urmatoare. Prima dintre ele este Cupa Argus, editia a IX-a, ce va avea loc in oras.
  Vor participa jucatori din toata tara, iar cei mai buni vor primi medalii, cupe si diplome, iar in functie de sponsorizari, chiar si bani.

   

  Apoi, in perioada 27-28 octombrie, membrii clubului vor participa la Campionatul National de Scrabble Anglofon, ce va avea loc la Cluj-Napoca, Turneul Final de Scrabble individual si intercluburi, in noiembrie la Bucuresti si Campionatul National Anglofon tineret, in decembrie la Iasi.

   

  De asemenea, conducerea clubului a cerut sprijinul financiar si pentru cumpararea unui laptop si a unui videoproiector pentru antrenamente si organizarea concursurilor.

   

  Mentionam ca Argus Targu-Frumos a fost infiintat in 2009, iar in prezent are in jur de 70 de membrii din oras si din aproape toata tara, precum Iasi, Cluj, Bistrita, Botosani sau Dorohoi. Au rezultate foarte bune la competitii si chiar campionati nationali, precum Darius Drobota la prichindei, Iustin Gabriel Enea la cadeti si Radu Radu la juniori.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Criza economică din România, după 5 luni de pandemie: de unde mai sunt bani de pensii

  Conform celui mai recent set de rapoarte publicate de Ministerul Finanțelor, situația financiară a României este departe de a fi roz. Indiferent de parametrul...

  Medic, despre faptul că tot mai mulţi români sunt afectaţi de diabet: „Există un cult al mâncării bogate”

  Peste 10% din populaţia României suferă de diabet, arată cele mai recente statistici, însă, în realitate, cifrele sunt mai mari, susţin specialiştii. Un motiv...

  Eleva premiantă care creează roboţi şi le predă copiilor informatică. Este autoare a mai multor programe de învăţare

  Alina Duca, o elevă de liceu din Paşcani, a câştigat trei ani la rând concursul naţional de matematică „Nicu Şerban“, iar acum se pregăteşte...

  Opinii