23.5 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023

Bani pentru Clubul Sportiv Argus Targu-Frumos. Vezi ce competitii vor avea loc in curand

Primaria Targu-Frumos a afisat rezultatul final privind acordarea finantarii nerambursabile din fondurile bugetului local, pentru cea de-a doua sesiune. Clubul Sportiv Argus din localitate va primi 20.000 de lei, conform documentelor postate pe site-ul primariei. Reprezentantii organizatiei au depus un proiect pentru a primi acest sprijin financiar, necesar pentru competitiile sportive ce vor avea loc in urmatoarea perioada.

 

Clubul Sportiv de Scrabble Argus din Targu-Frumos va primi 20.000 de lei de la bugetul local, bani pentru activitatile din cadrul organizatiei. Aceasta suma a fost accesata in cadrul unei sesiuni privind acordarea finantarii nerambursabile de la primaria din localitate, pe baza unui proiect. Banii vor asigura cheltuielile pentru competitiile ce vor avea loc in perioada urmatoare. Prima dintre ele este Cupa Argus, editia a IX-a, ce va avea loc in oras.
Vor participa jucatori din toata tara, iar cei mai buni vor primi medalii, cupe si diplome, iar in functie de sponsorizari, chiar si bani.

 

Apoi, in perioada 27-28 octombrie, membrii clubului vor participa la Campionatul National de Scrabble Anglofon, ce va avea loc la Cluj-Napoca, Turneul Final de Scrabble individual si intercluburi, in noiembrie la Bucuresti si Campionatul National Anglofon tineret, in decembrie la Iasi.

 

De asemenea, conducerea clubului a cerut sprijinul financiar si pentru cumpararea unui laptop si a unui videoproiector pentru antrenamente si organizarea concursurilor.

 

Mentionam ca Argus Targu-Frumos a fost infiintat in 2009, iar in prezent are in jur de 70 de membrii din oras si din aproape toata tara, precum Iasi, Cluj, Bistrita, Botosani sau Dorohoi. Au rezultate foarte bune la competitii si chiar campionati nationali, precum Darius Drobota la prichindei, Iustin Gabriel Enea la cadeti si Radu Radu la juniori.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow