More

  Bani pentru Clubul Sportiv Argus Targu-Frumos. Vezi ce competitii vor avea loc in curand

  Primaria Targu-Frumos a afisat rezultatul final privind acordarea finantarii nerambursabile din fondurile bugetului local, pentru cea de-a doua sesiune. Clubul Sportiv Argus din localitate va primi 20.000 de lei, conform documentelor postate pe site-ul primariei. Reprezentantii organizatiei au depus un proiect pentru a primi acest sprijin financiar, necesar pentru competitiile sportive ce vor avea loc in urmatoarea perioada.

   

  Clubul Sportiv de Scrabble Argus din Targu-Frumos va primi 20.000 de lei de la bugetul local, bani pentru activitatile din cadrul organizatiei. Aceasta suma a fost accesata in cadrul unei sesiuni privind acordarea finantarii nerambursabile de la primaria din localitate, pe baza unui proiect. Banii vor asigura cheltuielile pentru competitiile ce vor avea loc in perioada urmatoare. Prima dintre ele este Cupa Argus, editia a IX-a, ce va avea loc in oras.
  Vor participa jucatori din toata tara, iar cei mai buni vor primi medalii, cupe si diplome, iar in functie de sponsorizari, chiar si bani.

   

  Apoi, in perioada 27-28 octombrie, membrii clubului vor participa la Campionatul National de Scrabble Anglofon, ce va avea loc la Cluj-Napoca, Turneul Final de Scrabble individual si intercluburi, in noiembrie la Bucuresti si Campionatul National Anglofon tineret, in decembrie la Iasi.

   

  De asemenea, conducerea clubului a cerut sprijinul financiar si pentru cumpararea unui laptop si a unui videoproiector pentru antrenamente si organizarea concursurilor.

   

  Mentionam ca Argus Targu-Frumos a fost infiintat in 2009, iar in prezent are in jur de 70 de membrii din oras si din aproape toata tara, precum Iasi, Cluj, Bistrita, Botosani sau Dorohoi. Au rezultate foarte bune la competitii si chiar campionati nationali, precum Darius Drobota la prichindei, Iustin Gabriel Enea la cadeti si Radu Radu la juniori.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Ard câmpurile din județ. Pompierii chemați să intervină

  · În data de 10.04.2021, ora 13:02, un echipaj de stingere din cadrul Punctului de Lucru Hârlău al Secției de pompieri Târgu Frumos a...

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu. //

  Elevii ar putea primi bursele până de Paște

  Elevii din judetul Iasi ar putea primi bursele, ramase restante incepand cu luna ianuarie, pana de sarbatorile pascale. In aceasta perioada se lucreaza la documentatii avand in vedere, ca in acest an, in premiera, aceste beneficii sunt suportate din bugetul de stat, fiind asigurata suma de 100 de lei pentru fiecare tip de bursa. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet