21.3 C
Paşcani
sâmbătă, martie 25, 2023

Consultații stomatologice gratuite la Pașcani și Târgu Frumos

Consultații stomatologice gratuite la Pașcani și Târgu Frumos

 Consultații stomatologice gratuite pentru copii. Reprezentanții unei firme ajung în Pașcani și Târgu Frumos pentru a vorbi cu prichindeii despre importanța igienei orale și nu numai. Mai mult, la eveniment va veni și Doctorul Măseluță iar cei prezenți vor avea parte de momente de joacă dar și multe alte surprize. Programul se numește Zâmbete Colgate și se desfășoară pe parcursul întregii zile.

Dacă doriți ca cel mic să aibă parte de consultații stomatologice gratuite din partea unor reprezentanți ai uneia dintre cele mai importante firme de specialitate sunteți așteptați la Pașcani, la Colegiul CF Unirea, duminică, 8 octombrie între orele 10:00 – 18:00.

Aici, prichindeii din clasele școlare 0 – 4 vor beneficia de consultaţii stomatologice gratuite, un diagnostic cu recomandări pentru tratament, sfaturi de sănătate orală pentru un zâmbet sănătos şi mostre gratuite de produse de îngrijire orală.

Aici, cei prezenți vor avea parte și de lecții importamte priving igiena dar și de jocuri. De la eveniment nu lipsește Doctorul Măseluță.

Consultatiile stomatologice gratuite vor avea loc si in Targu Frumos, in data de 7 octombrie, la Liceul Special „Moldova”.

„Încă din 2015 ne-am alăturat Programului Școlar Colgate. Acum ne bucurăm să îi susținem în noul program Zâmbete Colgate, o inițiativă care încurajează comunitățile locale să adopte obiceiuri sănătoase”, a spus Ioan Silviu Lefter, director general al Crucii Roșii Române, partener in cadrul acestui eveniment.

Evenimentul este organizat de Colgate Romania, in parteneriat cu Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania și face parte din Programul Zambete Colgate, parte din campania Romania merita zambete Colgate.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow