19.2 C
Paşcani
vineri, septembrie 17, 2021

Atenţie mare, şoferi, la cine vă cere ajutorul! Feriţi-vă de omul cu ghiul

Atenţie, şoferi: mai mulţi ieşeni reclamă o escrocherie întâlnită în traficul din Iaşi! Aceştia spun că au întâlnit un bărbat oprit pe dreapta care face semn şoferilor aflaţi în trafic să oprească, pentru a le cere bani de carburant, pentru că a rămas în pană de combustibil şi are o problemă urgentă de rezolvat.
n schimb, şi motivând că nu are bani la el, acesta le oferă un ghiul de aur, care este de fapt de tablă. În schimbul inelului, bărbatul misterios, în realitate un escroc, le cere sume de cel puţin 50 de euro sau echivalentul în lei. Un adevărat chilipir, dacă ghiulul chiar ar fi de aur.

Văzut pe centură, la Uricani

Un ieşean a povestit că l-a întâlnit pe acest individ zilele trecute pe centura de la Uricani, însă îl văzuse şi în urmă cu câteva săptămâni în zona Sucevei.

„Zilele trecute am întâlnit pe centura de la Uricani un autoturism de culoare neagră, cu numere străine, cred că Mercedes, pe banda de urgenţă. Lângă maşină se afla un bărbat de aproximativ 30 de ani, bărbierit, în cămaşă, cravată cu steagul Italiei, şi un inel de aur la deget. Face semn să opreşti, că ar avea nevoie de ajutor, şi pretinde că nu vorbeşte româneşte, doar engleza sau turcă. Afirmă că a rămas fără benzină şi întreabă dacă îl poţi duce până la o benzinărie. Din precauţie, am întrebat dacă îmi poate da un act de identitate, şi mi-a spus că nu are, că l-a pierdut. Mi s-a părut ciudat faptul că am văzut acelaşi individ cu aceeaşi maşină trasă pe dreapta pe drumul dintre Fălticeni şi Suceava, cu vreo două săptămâni în urmă“, a relatat un ieşean pe o reţea de socializare.

CONTINUARE PE ZIARUL DE IASI

DE LA ACELAȘI AUTOR

S-a stabilit cum se dau banii prin ”Anghel Saligny”. Fiecare judeţ va primi cel puţin 140 milioane de lei

Alocări de cel puţin 140 de milioane de lei pentru fiecare judeţ, de 4 milioane pentru fiecare...

Certificat verde la restaurant, mall și nunți. Arafat: Avem legea, e nevoie de HG. Există deja o aplicație care poate citi codul QR

Oamenii ar putea intra la restaurant, mall și nunți cu certificatul verde, acolo unde rata de infectare...

Noi măsuri pentru românii care beneficiază de ajutor social. Ce condiţii trebuie să respecte pentru a primi banii

Guvernul a aprobat miercuri, 15 septembrie, noi măsuri pentru stimularea participării pe piaţa muncii a beneficiarilor de...

Ce trebuie să facem dacă primim facturi uriașe la energie. Oficial ANRE: „Și furnizorul își dă seama că cineva a comis o eroare”

Mulți români se plâng că au primit facturi uriașe la energie electrică. Un locuitor din Sectorul 1...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI