22.8 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021
22.8 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021

Atenţie mare, şoferi, la cine vă cere ajutorul! Feriţi-vă de omul cu ghiul

Atenţie, şoferi: mai mulţi ieşeni reclamă o escrocherie întâlnită în traficul din Iaşi! Aceştia spun că au întâlnit un bărbat oprit pe dreapta care face semn şoferilor aflaţi în trafic să oprească, pentru a le cere bani de carburant, pentru că a rămas în pană de combustibil şi are o problemă urgentă de rezolvat.
n schimb, şi motivând că nu are bani la el, acesta le oferă un ghiul de aur, care este de fapt de tablă. În schimbul inelului, bărbatul misterios, în realitate un escroc, le cere sume de cel puţin 50 de euro sau echivalentul în lei. Un adevărat chilipir, dacă ghiulul chiar ar fi de aur.

Văzut pe centură, la Uricani

Un ieşean a povestit că l-a întâlnit pe acest individ zilele trecute pe centura de la Uricani, însă îl văzuse şi în urmă cu câteva săptămâni în zona Sucevei.

„Zilele trecute am întâlnit pe centura de la Uricani un autoturism de culoare neagră, cu numere străine, cred că Mercedes, pe banda de urgenţă. Lângă maşină se afla un bărbat de aproximativ 30 de ani, bărbierit, în cămaşă, cravată cu steagul Italiei, şi un inel de aur la deget. Face semn să opreşti, că ar avea nevoie de ajutor, şi pretinde că nu vorbeşte româneşte, doar engleza sau turcă. Afirmă că a rămas fără benzină şi întreabă dacă îl poţi duce până la o benzinărie. Din precauţie, am întrebat dacă îmi poate da un act de identitate, şi mi-a spus că nu are, că l-a pierdut. Mi s-a părut ciudat faptul că am văzut acelaşi individ cu aceeaşi maşină trasă pe dreapta pe drumul dintre Fălticeni şi Suceava, cu vreo două săptămâni în urmă“, a relatat un ieşean pe o reţea de socializare.

CONTINUARE PE ZIARUL DE IASI

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
ploaie ușoară
22.8 ° C
24.1 °
21.7 °
78 %
1.9kmh
0 %
Dum
31 °
lun
34 °
mar
27 °
mie
28 °
joi
20 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI