3.1 C
Paşcani
luni, decembrie 6, 2021

Actori de renume vin la Pașcani. S-au pus biletele în vânzare la „Creditul”

Actori de renume vin la Pașcani. S-au pus biletele în vânzare la „Creditul”

În această toamnă Casa de Cultură „Mihail Sadoveau” din Pașcani aduce numai nume mari. După Magda Catone și Claudiu Bleonț, la finalul acestei luni aveți întâlnire cu Șerban Pavlu și Răzvan Vasilescu. Ei vor juca în comedia „Creditul” în regia lui Mihai Constantin, prețul unui bilet fiind de 20 lei pentru elevi și 40 de lei pentru adulți. De această dată rezervările prin telefon sunt valabile doar câteva zile, anunță reprezentanții instituției gazdă.

Un spectacol de teatru de zile mari se anunță la Pașcani, în acest sfârșit de lună. Mai exact, actorii Răzvan Vasilescu și Șerban Pavlu vor intra în pielea personajelor din comedia “Creditul” marți, 28 noiembrie, începând cu ora 18:30. Evenimentul are loc în sala de spectacole de la Casa de Cultură și se încadrează în lista de activități dedicate lunii lui Sadoveanu.

Pentru a-i vedea pe cei doi mari actori trebuie să scoateți din buzunar 20 de lei elevii care vin în grup și chiar însoțiți de profesori și 40 de lei adulții dornici de spectacol.

Rezervări se pot face la numărul de telefon 0726 04 04 08 – Samir Marcu, referentul Casei de Cultură. Trebuie menționat faptul că rezervările făcute telefonic se anulează în câteva zile dacă nu sunt confirmate prin plată.

Despre comedia “Creditul” scrisă de Jordi Galceran se poate spune că are un scenariul inițial hazliu, destul de îndrăzneț și deloc verosimil, dar care capătă sens pe măsură ce dialogul – «îmbogățit» cu câteva expresii „fără perdea” – a celor doi evoluează în mod periculos. Comicul piesei nu iese la iveală numai prin prisma replicilor și a situației burleşti în care se află personajele, ci și prin prisma faptului că temerile bancherului vizavi de trăinicia căsniciei sale se adeveresc, fără ca la bază să se afle și acțiuni concrete.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI