More

  CAT DE SIGURE SUNT CLADIRILE INSTITUTIILOR PUBLICE. ISU LE VERIFICA

   

  Control la Primaria Pascani si unitatile din subordine din partea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. Verificarile au inceput luni si vor dura cateva zile dupa care urmeaza sa fie incheiat un raport privind respectarea legislatiei in vigoare pentru prevenirea si stingerea incendiilor.

  O parte dintre cladirile sau spatiile administratiei locale nu au autorizatie de functuionare de ani de zile. In acesta situatie se afla sala de spectacole din sediul Primariei care nu mai este folosita pentru evenimente de anvergura. Asta deaorece nici pana acum nu au fost realizate investitiile necesare pentru prevenirea incendiilor. Pana acum ISU a dat cateva  avertismente dar acum este foarte posibil sa fie o amenda usturatoare,  pe motiv  ca cerintele nu au fost indeplinite.

  Tot fara autorizatie de functionare sunt pietele agroalimentare dar si alte cladiri anexa. Scolile si gradinitele au reusit insa sa obtina toate avizele inainte de inceperea noului an scolar.
  Pentru rezolvarea problemelor si intrarea in legalitate administratia din Pascani a contractat o firma care sa faca documentatiile necesare. De asemenea anul viitor ar ruma sa fie amenajat si dotat un punct de comanda chiar in sediul Primariei, la cererea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.
  Mentionam ca Guvernul Romaniei pregătește o hotărâre prin care toate școlile aflate în clădiri mai mici de 600 de metri pătrați să nu mai aibă nevoie de autorizație.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Propunere: Doua sensuri giratorii pe strada Moldovei pentru noul centru comercial

  Propunere: Doua sensuri giratorii pe strada Moldovei pentru noul centru comercial. //

  Același buget, aceleași probleme la CSM Pașcani

  Clubul Sportiv Municipal Pașcani nu va avea mai multi bani alocați in acest an pentru finanțarea activităților. Chiar dacă a fost schimbată componenta Consiliului...

  Drept la replica, Primaria Pascani

  În vederea unei corecte informări a publicului, referitor la articolul apărut pe site-ul: www.bittv.info, în data de 8 aprilie 2021, cu titlul: „Primarul Pascaniului...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet