More

  Actori de renume vin la Pașcani. S-au pus biletele în vânzare la “Creditul”

  Actori de renume vin la Pașcani. S-au pus biletele în vânzare la “Creditul”

  În această toamnă Casa de Cultură “Mihail Sadoveau” din Pașcani aduce numai nume mari. După Magda Catone și Claudiu Bleonț, la finalul acestei luni aveți întâlnire cu Șerban Pavlu și Răzvan Vasilescu. Ei vor juca în comedia “Creditul” în regia lui Mihai Constantin, prețul unui bilet fiind de 20 lei pentru elevi și 40 de lei pentru adulți. De această dată rezervările prin telefon sunt valabile doar câteva zile, anunță reprezentanții instituției gazdă.

  Un spectacol de teatru de zile mari se anunță la Pașcani, în acest sfârșit de lună. Mai exact, actorii Răzvan Vasilescu și Șerban Pavlu vor intra în pielea personajelor din comedia “Creditul” marți, 28 noiembrie, începând cu ora 18:30. Evenimentul are loc în sala de spectacole de la Casa de Cultură și se încadrează în lista de activități dedicate lunii lui Sadoveanu.

  Pentru a-i vedea pe cei doi mari actori trebuie să scoateți din buzunar 20 de lei elevii care vin în grup și chiar însoțiți de profesori și 40 de lei adulții dornici de spectacol.

  Rezervări se pot face la numărul de telefon 0726 04 04 08 – Samir Marcu, referentul Casei de Cultură. Trebuie menționat faptul că rezervările făcute telefonic se anulează în câteva zile dacă nu sunt confirmate prin plată.

  Despre comedia “Creditul” scrisă de Jordi Galceran se poate spune că are un scenariul inițial hazliu, destul de îndrăzneț și deloc verosimil, dar care capătă sens pe măsură ce dialogul – «îmbogățit» cu câteva expresii „fără perdea” – a celor doi evoluează în mod periculos. Comicul piesei nu iese la iveală numai prin prisma replicilor și a situației burleşti în care se află personajele, ci și prin prisma faptului că temerile bancherului vizavi de trăinicia căsniciei sale se adeveresc, fără ca la bază să se afle și acțiuni concrete.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren. //

  S-au împărțit banii la primăriile din județul Iași. Municipiul Pașcani ar urma să beneficieze de 366 de mii de lei

  Din cele 17,9 milioane de lei alocate către toate primăriile din județul Iași, cele din mediul rural au beneficiat de 15,2 milioane de lei. Cele 3 orașe, Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlău, vor primi 428 de mii de lei, iar municipiile Iași și Pașcani se vor alege cu 2 milioane de lei. Municipiul Iași va beneficia de 1,6 milioane de lei, în vreme ce municipiul Pașcani va beneficia de 366 de mii de lei. //

  Ce este consumerismul sau fericirea ancorată în „mai mult este mai bun”

  Consumerismul este fascinant din mai multe puncte de vedere. Reprezintă cea mai palpabilă întruchipare a faptului că fuga noastră după fericire poate fi exploatată de către marile corporații, i se poate asocia o valoare financiară. În același timp, din momentul în care ai devenit o victimă, este interesant modul în care poți ajunge să te minți singur. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet