More

  Întâlnire cu fermierii, mâine la Casa de Cultură “Mihail Sadoveanu” Pașcani

  Sute de fermieri din Pașcani și comunele din împrejurimi sunt așteptați mâine la un eveniment dedicat lor, ce va avea loc la Casa de Cultură “Mihail Sadoveanu” din municipiu. În cadrul întâlnirii, agricultorii vor obține informații despre furnizorii de servicii în acest domeniu, despre cum pot accesa liniile de creditare pentru fonduri europene, despre semințe, furaje și multe altele. Specialiștii de la Direcția pentru Agricultură Județeană Iași și reprezentați ai Primăriei Pașcani vin în sprijinul lor.

  Maine, de la ora 10:00, sute de agricultori din comunele apropiate Pascaniului sunt chemați la o întâlnire cu specialiștii, dedicată lor. “Mijloace şi metode de dezvoltare a fermierilor mici și mijlocii” este titlul evenimentului organizat de Direcția pentru Agricultură Judeţeană Iaşi, în parteneriat cu Primăria Pașcani și Casa de Cultura.

  In sala mare a instituției, vor veni furnizori de servicii pentru acest domeniu, reprezentanți ai instituțiilor din domeniul agricol, ai băncilor și societăților de asigurare.

  Concret, se va discuta despre cum se pot proteja culturile, despre furaje, semințe, îngrășăminte, linii de creditare, utilaje și multe altele.

  Mentionam că astfel de evenimente s-au organizat și în anii trecuți, atât în orașele Pașcani și Hirlau cât și comunele din împrejurimi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Preotul prins în prag de comă alcoolică la volan a fost scos din Biserică

  Preotul Pavel Pavel din Ruginoasa a fost prins băut la volan cu o alcolemie de  0.93 mg/l în aer expirat @ După  aceea, Mitropolia...

  Pedofil octogenar, mort în închisoare aşteptând eliberarea. Era rudă cu bunicul victimei de 9 ani

  Un pedofil din Ciohorăni a murit în puşcărie, în aşteptarea eliberării condiţionate. Acesta fusese condamnat la închisoare cu executare pentru agresarea sexuală a unei...

  Mobilizarea continuă pentru Nicoleta. Comunitatea este alături de ea

  Mobilizarea pentru Nicoleta, adolescenta din Pascani care sufera de o boala crunta, continua. Cazul tinerei cu ochii ca cerul si o vointa de fier...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI