13.6 C
Paşcani
duminică, iunie 4, 2023

Întâlnire cu fermierii, mâine la Casa de Cultură “Mihail Sadoveanu” Pașcani

Sute de fermieri din Pașcani și comunele din împrejurimi sunt așteptați mâine la un eveniment dedicat lor, ce va avea loc la Casa de Cultură “Mihail Sadoveanu” din municipiu. În cadrul întâlnirii, agricultorii vor obține informații despre furnizorii de servicii în acest domeniu, despre cum pot accesa liniile de creditare pentru fonduri europene, despre semințe, furaje și multe altele. Specialiștii de la Direcția pentru Agricultură Județeană Iași și reprezentați ai Primăriei Pașcani vin în sprijinul lor.

Maine, de la ora 10:00, sute de agricultori din comunele apropiate Pascaniului sunt chemați la o întâlnire cu specialiștii, dedicată lor. “Mijloace şi metode de dezvoltare a fermierilor mici și mijlocii” este titlul evenimentului organizat de Direcția pentru Agricultură Judeţeană Iaşi, în parteneriat cu Primăria Pașcani și Casa de Cultura.

In sala mare a instituției, vor veni furnizori de servicii pentru acest domeniu, reprezentanți ai instituțiilor din domeniul agricol, ai băncilor și societăților de asigurare.

Concret, se va discuta despre cum se pot proteja culturile, despre furaje, semințe, îngrășăminte, linii de creditare, utilaje și multe altele.

Mentionam că astfel de evenimente s-au organizat și în anii trecuți, atât în orașele Pașcani și Hirlau cât și comunele din împrejurimi.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow