24.7 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021
24.7 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021

Ziua Eroilor, marcata si in comunele Stolniceni-Prajescu, Miroslovesti, Valea-Seaca si Deleni- VIDEO

Ziua Eroilor a fost marcata prin depuneri de coroane si program artistic si in satele Bratesti si Stolniceni-Prajescu. Elevii de la unitatile de invatamant din comuna, imbracati in straie de sarbatoare, au pregatit cantece patriotice, in cinstea celor care au luptat pentru tara.

Ziua Eroilor

La fel a fost si in comuna Miroslovesti, unde cadrele didactice si elevii de la Scoala Gimnaziala din localitatea de resedinta au organizat momente deosebite in Biserica „Sfanta Treime”. Vezi aici clipul.

Tot elevii i-au cinstit pe eroi si in comuna Deleni. S-au adunat cu mic cu mare, la monumentul ridicat in cinstea lor si imbracati in portul popular traditional, au interpretat cantece patriotice. Vezi clipul aici.

Si la Caminul Cultural Valea-Seaca, a fost un spectacol de exceptie, de Ziua Eroilor, pus in scena de Ansamblul Zorile si elevi de la Scoala Gimnaziala Valea-Seaca (vezi clipul aici).

Sursa video Facebook/Youtube

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24.7 ° C
26.2 °
24 °
65 %
2kmh
98 %
Dum
24 °
lun
35 °
mar
27 °
mie
27 °
joi
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI