14.6 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 24, 2022

Zilele Scolii „Al. I. Cuza Ruginoasa”. Promisiuni pentru o investitie mult asteptata

- Advertisement -

Cu o zi inainte de Mica Unire, la Scoala Gimnaziala „Al. I. Cuza” din Ruginoasa a avut loc debutul zilelor unitatii de invatamant, ce se vor desfasura in perioada 23-24 ianuarie a.c.. Cadrele didactice, directori din imprejurimi, elevii si invitati speciali au participat miercuri la festivitatea de deschidere a celei de-a V-a editie.

Au participat reprezentanti ai ISJ Iasi, inspectoarea generala adjuncta, Mihaela Țura si inspectorul pentru management institutional, Cristinel Iordachioaia, precum si deputatul, Camelia Gavrila.

Conducerea scolii, impreuna cu toata echipa din unitatea de invatamant, i-a inmanat fostei inspector general o placheta omagiala in semn de pretuire si apreciere.

Inainte de discursurile invitatilor, a avut loc dezvelirea unui tablou cu domnitorul Al. I. Cuza si doamna Elena Cuza, pictat de o profesoara din scoala, Cristina Ciobotaru.

Printre altele s-a discutat si despre centrul de excelenta in fotbal, ce ar urma sa fie deschis la Ruginoasa, precum si despre o investitie la etajul scolii din centru. Reprezentantul Parlamentului Romania a precizat ca trebuie o sustinere din partea tuturor forurilor decizionale.

Ca la fiecare sarbatoare, a avut loc si un program artistic sustin de elevii scolii, care a debutat cu Petruta Sacara.

Mentionam ca  maine, 24 ianuarie, manifestarile vor continua cu o competitie sportiva intre clasele a III-a si a IV-a, momente artistice si activitati de premiere.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow