28.5 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

Zi aglomerată la Primăria Pașcani. Audiențele vor fi susținute de viceprimar, iar sesiunea de întrebări și răspunsuri a fost amânată

Se anunță o zi plină la Primăria Pașcani. Pe agenda de joi, de pe 10 februarie, sunt trecute audientele de la ora 8.00, sedinta comisiei de circulatie, a comisiilor de specialitate ale Consiliului Local, plus o alta sedinta a comisiei economice.

Odata cu aceste intalniri intervin si o serie de modificari. Spre exemplu, pascanenii care se prezinta joi la audiente trebuie sa stie ca acestea vor fi sustinute de viceprimarul municipiului, Cristian Ratoi. Astfel, confrom anuntului publicat pe pagina de Facebook a institutiei, primarul Marius Pintilie nu va fi prezent la intalnirile cu cetatenii deoarece trebuie sa participe la o sedinta la Iasi.

De asemenea, in conditiile in care pentru ziua de vineri, pe 11 februarie, legislativul local urmeaza sa se reuneasca pentru a dezbate și a vota pe marginea proiectelor privind bugetele mai multor institutii publice, dar si a  listei de investitii pentru anul in curs, sedinta comisiilor de specialitate in format reunit a fost stabilita pentru joi, la ora 12.00, iar cea economica de la ora 14.00. Se amana astfel sesiunea live de intrebari si raspunsuri, care a fost reprogramata pentru joia viitoare, pe 17 februarie.

Tot pentru joi, de la ora 10.00 a fost anuntata si sedinta comisiei de circulatie. In cadrul intalnirii va fi analizata si o solicitare din partea politiei Municipiului Pascani care face referire la repartizarea a 12 locuri de parcare pentru autospecialele institutiei si instalarea de indicatoare pentru spatiile destinate masinilor conduse de persoanele cu dizabilitati, in parcarea de langa sediul Politiei, din zona vale, strada 1 decembrie 1918.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow