27.6 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

Zeci de pășcăneni din etapa a doua s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Sportului

- Advertisement -

In municipiul Pascani luni a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor care se incadreaza in cea de-a doua etapa a campaniei de imunizare. Activitatea a debutat in centrul de vaccinare amenajat in sala de sport a Colegiului National Mihail Sadoveanu, din zona Deal, strada Sportului.

De dimineata si pana in jurul orei 14:00, au fost vaccinati in jur de 30 de pascaneni. Programul este pana la ora 20:00. Directia de Sanatate Publica Iasi a precizat ca a trimis la Pascani 180 de doze pentru cei care au anuntat prin metodele puse la dispozitie de autoritati, ca vor sa se imunizeze.

Pascanenii care au venit luni la centrul de pe strada Sportului spun ca au incredere in vaccin si isi doresc ca pandemia sa ia sfarsit cat mai repede.

S-au livrat primele doze de vaccin si in orasele Targu Frumos – 60 si Harlau – 42.

Cea de-a doua etapa a inceput timid, dar sunt asteptate sa se programeze pentru imunizare persoanele cu grad ridicat de risc şi lucrătorii care desfăşoară activităţi în domenii-cheie, esenţiale.Se pot inscrie fie pe platforma electronica, fie prin medicul de familie sau directiile de asistenta sociala de la nivelul primariilor, fie telefonic prin apelarea numarului unic 021.414.44.25.

Mentionam ca, potrivit informatiilor transmise de Prefectura Iasi, până în prezent în județul Iași s-au vaccinat 11.158 de persoane, respectiv cadre medicale, lucratori din prima linie împotriva pandemiei și beneficiari din centrele rezidențiale.

 

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow