More

  Vrei sa lucrezi in domeniul sanitar? Inscrie-te la cursurile Centrului de Studii Stefan cel Mare Pascani

  Vrei sa lucrezi in domeniul sanitar? Inscrie-te la cursurile Centrului de Studii Stefan cel Mare Pascani

  Oferta educationala a Centrului de Studii Pascani

  Daca vrei sa iti incepi o cariera in domeniul sanitar, trebuie sa stii ca Centrul de Studii Stefan cel Mare si Sfantul din Pascani isi asteapta viitorii cursanti pentru anul de invatamant 2018-2019. Pana pe 8 septembrie, se fac inscrieri pentru trei specializari, asistent medical generalist, asistent medical de farmacie si asistent medical balneofiziokinetoterapie si recuperare.

  Se pot inscrie cei care au absolvit studiile liceeale indiferent de varsta, si nu este necesara diploma de Bacalaureat. Scoala dispune de un spatiu nou cu douasprezece sali de clasa si laboratoare moderne.

  Cursantii pot invata de la profesionistii care activeaza in domeniu, in municipiul Pascani.

  Mai mult, viitorii asistenti pot incheia un contract de munca in Germania, printr-o firma partenera a scolii. In timpul cursurilor, ei vor invata gratuit limba germana, iar la finalul studiilor vor putea profesa. Se asigura si burse scolare.

  Taxa de scolarizare poate fi platita in cinci rate, iar cei care doresc sa achite integral beneficiaza de o reducere de 200 de lei.

  Cei care sunt interesati pot obtine mai multe detalii de la secretariatul unitatii din strada Plaiesului, nr 16, Pascani, vis-a-vis de supermarketul Kaufland sau la numarul de telefon 0232. 76.57.01.

  Mentionam ca scoala postliceala este acreditata de Ministerul Educatiei Nationale.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  Lege pentru colectarea selectivă a frunzelor. Amenzi usturătoare pentru gospodarii care mai dau foc la frunze în curte

  Ştiţi mirosul de la ţară, din fiecare toamnă şi primăvară, când oamenii îşi fac curat în grădini şi ard vegetaţia uscată? Luaţi-vă adio de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI