Doar seara aceasta o mai desparte pe pascaneanca Elena Ilie de marea finala de la Vocea Romaniei! A demonstrat ca este o luptatoare, are calitati vocale exceptionale si a impresionat de fiecare data cand a cantat pe scena de la Vocea! Sa fim alaturi de ea, cu inima si cu un VOT!

Cum poți să o votezi pe Elena Ilie? Este simplu!

Votează online, pe www.vocearomaniei.protv.ro, sau prin SMS la 1200*, în timpul edițiilor LIVE, și decide soarta competiției.

Trimite “NUME SMS” prin SMS la 1200

SMS 1200 – tarif 1.19 euro (TVA inclus) Valabile in retele Orange, Telekom, Vodafone si Digi Mobil.

Pentru a vota on-line, userul trebuie să acceseze aplicația disponibilă pe site-ul vocearomaniei.protv.ro. După selectarea concurentul favorit trebuie să introduceți adresa de mail validă și să validați votul!  Poți vota ONLINE o singură dată într-o sesiune de vot, marcată în emisiune prin Start/Stop.

Consultă regulamentul de votare AICI.

In aceasta seara, concurenții vor aduce pe scenă câte două momente formidabile: fiecare va cânta o piesă, iar antrenorul va urca pe scenă alături de cei doi semifinaliști într-un moment special. Fiecare echipă creează momente unice pentru a bucura telespectatorii și pentru a-i convinge că ei sunt cei care merită voturile lor. Voturi care îi pot duce în finală, mai aproape de marele trofeu și de premiul în valoare de 100.000 de euro.

Sa ii fim alaturi Elenei, pascaneanca noastra! Mult succes!

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider