-3.7 C
Paşcani
miercuri, februarie 8, 2023

Vine martie! Se caută locuri pentru mărțișoare. Vezi unde se pot comercializa

Vine martie! Se caută locuri pentru mărțișoare. Vezi unde se pot comercializa

Se apropie cu pași repezi luna martie iar indiferent de vreme mulți comercianți sunt dornici de a veni în întâmpinarea cetățenilor cu mărțișoare, flori sau diferite obiecte ce pot fi dăruite mamei, soției, colegei sau celui mai îndrăgit profesor. Așadar, ca de fiecare dată și la Pașcani se dau locuri în anumite zone din oraș pentru a fi amenajate standuri cu produse. Au fost făcute solicitări la administrația locală iar pentru un m.p. pe zi trebuie să achitați 2,76 lei.

De câteva săptămâni la sediul administrației locale din Pașcani au fost depuse cereri de autorizare din partea comercianților pentru vânzare, pe domeniul public, de mărțișoare, flori și cadouri cu prilejul Zilei Femeii. Până acum au fost depuse 10 cereri, majoritatea solicitând locuri în zonele centrale sau cu trafic intens.

Tarifele percepute de administrația locală sunt de 2,76 lei pe metru patrat, pe zi. Trebuie să știți că locurile se acordă doar acolo unde este permis să fie vândute conform unei hotărâri votate de consilierii locali. Așadar străzile Ștefan cel Mare – centru, Cuza Vodă – Esplanadă și Izvoarelor – Liceul Teoretic „Miron Costin” și Gară sunt excluse.

Menționăm că cele mai multe standuri ale comercianților ambulanți vor fi amenajate pe străduța ce duce spre scările mici dar și în zona celor două piețe agroalimentare.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow