1.1 C
Paşcani
luni, ianuarie 17, 2022

VIDEO | Maria Ojică a trecut încă o etapă din SuperStar. Se află printre ultimii opt concurenți

Maria Ojica, tanara de 21 de ani din municipiul Pascani a reusit sa treaca si de prima gala live din cadrul showului SuperStar, difuzat de PRO TV. Pe 1 decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei, Maria a reusit, inca o data, sa impresioneze juriul dar si publicul. Ea a interpretat o piesa a lui Lady Gaga, pe scena de la Arenele Romane.

Dupa moment, i-a facut pe jurati sa ii ofere o ploaie de aprecieri. Reactiile lor au fost de neuitat. In prima gala live au cantat zece concurenti si doar opt au trecut mai departe. Maria Ojica a fost a doua dintre cei anuntati de prezentatoarea showului, Theo Rose.

 

Aici poti vedea parcursul Mariei in show.

Următoarele ediţii live vor avea loc pe 3, 10 şi 17 decembrie. Marele câştigător al emisiunii Superstar România 2021 se va afla în ultima gală live, care va avea loc pe 17 decembrie 2021. Premiul este de un milion de lei. Superstar România a debutat în luna septembrie 2021 şi îi are ca juraţi pe patru dintre cei mai mari artisti ai României: Carla’s Dreams, Smiley, Marius Moga şi Raluka.

Lansat în anul 2001 în Marea Britanie, formatul a fost preluat în peste 55 de țări, la nivel mondial și a devenit unul dintre cele mai iubite show-uri de talent datorită oportunității oferite de a devenit noul star pop muzical! Printre țările care au preluat formatul se numără: Statele Unite, Germania, Olanda, Franța sau China, unde emisiunea a fost lider de audiență încă de la lansare.

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Ministrul Dezvoltării, întalnire cu primarii pentru proiectele de investiții

Tolba cu promisiuni privind proiectele de investitii in judetul...

Neînțelegeri privind locurile de parcare în spatele blocului Crizantema din Pașcani

Neintelegeri privind locurile de parcare intre locatari si unii...

Tineri prinși cu mașina furată, într-o benzinărie din Pașcani – VIDEO

Patru tineri ce au furat o masina de teren...

Anul Nou pe vechi, în Pașcani, Târgu Frumos și localitățile din apropiere. Festival de datini la Drăgușeni – FOTO

Este mare sarbatoare in aceasta seara pentru crestinii ortodocsi...