Viceprimarul cu atribuţii de primar, Ioan Corobuţă, se apără şi susţine că bărbatul „a căzut şi s-a lovit cu capul de ţeava de eşapament a maşinii lui, şi s-a rănit la cap“.

O dispută politică între localnicii din comuna Lungani s-a lăsat cu ca­pete sparte şi acuze reciproce. Păr­ţile combatante sunt viceprimarul cu atribuţii de primar al co­munei şi un localnic dintr-un alt partid po­litic. Faptul a avut loc sâmbăta trecută atunci când a avut loc un conflict în curtea căminului cultural, în toiul unei nunţi. În urma unei altercaţii, un bărbat s-a ales cu răni, iar poze cu bărbatul rănit au ajuns pe reţelele de socializare de pe Internet care au inflamat spiritele. Fiica băr­batului rănit a publicat pozele pe In­ternet şi acolo aruncă vina pe fiul viceprimarului comu­nei, Ioan Co­ro­buţă.

„Nu am vrut să postez aceste fotografii, nu am fost în stare până acum. Încă nu mi-am revenit din şoc, dar vreau să vadă o Românie întreagă cum trăim. O­mul din imagine este tatăl meu, el arată astfel pentru că a fost bătut cu cruzime de nişte oameni fără i­ni­mă, adică „primarul“ comunei Lun­gani, Virgil Corobuţă şi băia­tul lui, Liviu Corobuţă. Absolut fă­ră niciun motiv i-au dat fără motiv, şi la fel şi pe mama mea, fiind acolo, au bătut-o fără motiv. După toate astea, el crede că nimeni nu poate face nimic şi continuă cu ameninţările, vrea să plătească tot felul de oameni să ne facă rău“, a scris fiica omului din imagini, Andra Scripcariu.

 

CONTINUARE PE ZIARUL DE IASI

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider