20.5 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021
20.5 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021

Viceprimar acuzat că l-a desfigurat pe un sătean. Disputa politică s-a lăsat cu ca­pete sparte

Viceprimarul cu atribuţii de primar, Ioan Corobuţă, se apără şi susţine că bărbatul „a căzut şi s-a lovit cu capul de ţeava de eşapament a maşinii lui, şi s-a rănit la cap“.

O dispută politică între localnicii din comuna Lungani s-a lăsat cu ca­pete sparte şi acuze reciproce. Păr­ţile combatante sunt viceprimarul cu atribuţii de primar al co­munei şi un localnic dintr-un alt partid po­litic. Faptul a avut loc sâmbăta trecută atunci când a avut loc un conflict în curtea căminului cultural, în toiul unei nunţi. În urma unei altercaţii, un bărbat s-a ales cu răni, iar poze cu bărbatul rănit au ajuns pe reţelele de socializare de pe Internet care au inflamat spiritele. Fiica băr­batului rănit a publicat pozele pe In­ternet şi acolo aruncă vina pe fiul viceprimarului comu­nei, Ioan Co­ro­buţă.

„Nu am vrut să postez aceste fotografii, nu am fost în stare până acum. Încă nu mi-am revenit din şoc, dar vreau să vadă o Românie întreagă cum trăim. O­mul din imagine este tatăl meu, el arată astfel pentru că a fost bătut cu cruzime de nişte oameni fără i­ni­mă, adică „primarul“ comunei Lun­gani, Virgil Corobuţă şi băia­tul lui, Liviu Corobuţă. Absolut fă­ră niciun motiv i-au dat fără motiv, şi la fel şi pe mama mea, fiind acolo, au bătut-o fără motiv. După toate astea, el crede că nimeni nu poate face nimic şi continuă cu ameninţările, vrea să plătească tot felul de oameni să ne facă rău“, a scris fiica omului din imagini, Andra Scripcariu.

 

CONTINUARE PE ZIARUL DE IASI

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
20.5 ° C
22.1 °
19.1 °
70 %
2.5kmh
0 %
Dum
30 °
lun
34 °
mar
26 °
mie
29 °
joi
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI