26.5 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021
26.5 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021

Un nou ofiter la investigatii criminale in cadrul Politiei Municipale Pascani

Ultimele știri

Un nou ofiter la departamentul investigatii criminale in cadrul Politiei Municipale Pascani

Un nou ofiter de politie isi va incepe activitatea in cadrul Politiei Municipale Pascani. Tanarul face parte din promotia 2018 „Centenarul Marii Uniri”, care a absolvit Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza, iar repartizarea a fost facuta ieri.

Primii pasi in cariera ii va face la departamentul de investigatii criminale, iar timp de un an se va afla sub îndrumarea unui ofiter cu experienţă, care îi va acorda sprijinul necesar pentru integrarea socioprofesională.

In total, sunt opt noi ofiteri de politie, care au fost repartizaţi la structurile operative ale Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi, precum: investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice şi ordine publică. De asemenea, un ofiţer de poliţie a fost repartizat la Biroul Juridic.

Potrivit unui comunicat de presa al Inspectoratului, aproximativ 500 de tineri au absolvit Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza”,  cei mai mulți fiind de la Facultatea de Poliție, cursuri de zi – 244, de la Facultatea de Științe Juridice și Administrative – 110 și de la Facultatea de Poliție de Frontieră – 60, care au primit gradul profesional de subinspector de poliție. 50 de tineri au absolvit Facultatea de Jandarmi, iar 33 au terminat Facultatea de Pompieri, primind gradul de sublocotenent. Alți 17 tineri au absolvit Facultatea de Arhivistică.

În cadrul Facultății de Poliție, la forma de învățământ cu frecvență redusă, au fost pregătiți 36 de absolvenți pentru specialitățile poliție, jandarmi și poliție de frontieră.

 

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
26.5 ° C
27.8 °
25.2 °
43 %
2.4kmh
21 %
sâm
26 °
Dum
27 °
lun
29 °
mar
32 °
mie
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI