23.5 C
Paşcani
joi, iulie 7, 2022

Un nou consilier local, in legislativul pascanean

Municipiul Pascani are un nou consilier local. La inceputul sedintei extraordinare a legislativului local din 16 mai a.c., Mihai Grigoriu de la PNL a depus juramantul pentru preluarea mandatului vacantat prin demisia colegul sau de partid, Constantin Nemtanu, plecat in Consiliul Judetean Iasi. Dupa ce a primit din partea secretarului general al Primariei, cate un exemplar din juramant, Regulamentul de organizare si functionare a Consiliului Local si prevederile din Codul Administrativ privitor la incompatibilitati, noul ales local a participat la votul proiectelor de pe ordinea de zi.

Mihai Grigoriu a spus ca are ca obiectiv sustinerea si promovarea proiectelor cuprinse in programul electoral al PNL si ca este mandru ca ocupa acesta functie.

Noul consilier local, in varsta de 52 ani este de profesie inginer, la Electroputere VFU Pascani. El sutine ca votul cetatenilor, obtinut de organizatia locala a PNL, la alegerile locale din septembrie 2020, il califica sa ocupe acesta functie.

Mentionam ca urrmătorii de pe lista de supleanti ai PNL Pascani, inaintea lui Mihai Grigoriu erau Maria Timofte, medic la CPU Pașcani si Ioan Danu. Cei doi au mai ocupat acesta funcție în mandatul trecut, iar acum ar fi refuzat. Mai mult, Ioan Danu și-a schimbat domiciliul într-o comună din apropiere.
In legislsativul pascanean sunt 19 consilieri locali: cate 8 de la PSD si PNL, 2 de la ProRomania si unul de la PMP. Majoritatea la vot este asigurata de alianta PNL – ProRomania.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow