Rezultate laudabile pentru sportivii de la clubul Long Ho Pascani, la Campionatul National de Arme Traditionale. Evenimentul a avut loc la Comanesti, in perioada 30 noiembrie – 01 decembrie 2019. Sportivii pascaneni au obtinut sase locuri intai, trei locuri doi si sase locuri trei, dupa o competitie foarte stransa la care au participat peste 350 de sportivi de la 30 de cluburi din tara.

Organizarea si nivelul competitiei au fost ridicate, spune presedintele clubului pascanean, avocatul Adrian Zamosteanu. Este ar treilea an consecutiv cand acest campionat are loc la Comanesti.

Anul viitor provocarile vor fi si mai mari. Cei mai buni dintre practicantii de arte martiale vor participa la Campionatul Mondial de Qwan Ki Doo. Competitia va avea loc langa Berlin, in Germania, in perioada 16 – 19 aprilie 2020. Din lotul national vor face parte si 10 sportivi de la Long Ho Pascani.
Conducerea clubului face apel la reprezentantii administratiei locale pentru ca anul viitor sa achite din bugetul local macar o parte din cheltuielile necesare.

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider