More

  Trenurile spre şi dinspre Iaşi, suplimentate începând de joi pentru pelerini

  Trenurile spre şi dinspre Iaşi sunt suplimentate, începând de joi şi până în 17 octombrie, pentru pelerinii care vor să ajungă în zona respectivă cu ocazia Sărbătorii Sfintei Parascheva.

  Potrivit CFR Călători, în perioada 10-17 octombrie, pentru pasagerii care doresc să călătorească spre/dinspre Iaşi cu ocazia Sărbătorii Sfintei Parascheva, capacitatea de transport către această destinaţie va fi adaptată.

  Astfel, vor circula suplimentar mai multe trenuri. În perioada 11/12- 14/15 octombrie, va circula trenul IR 1653/ IR 1969 Bucureşti Nord (plecare 21:35) – Paşcani – Vatra Dornei Băi (sosire 07:10), cu vagoane directe către Iaşi (sosire 04:52).

  În perioada 11/12- 14/15 octombrie, va circula trenul IR 1754/ IR 1969 Suceava Nord (plecare 12:40) – Paşcani – Bucureşti Nord (sosire 19:35), cu vagoane directe de la Iaşi (plecare 12:16).

  De asemenea, se vor suplimenta cu vagoane, în limita parcului de vagoane tehnic disponibil, trenurile care asigură legătura feroviară între principalele oraşe ale ţării şi municipiul Iaşi.

  Continuarea pe News.ro

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primarul din Stolniceni Prăjescu a oferit flori de Ziua Femeii, în școlile din comună – FOTO

  Ziua Femei a fost sarbatorita luni atat in marile orase cat si la sate. In Stolniceni Prajescu, a devenit o traditie ca de 8...

  Flori și felicitări de 8 martie pentru femei, din partea PRO România Pașcani – FOTO

  Sarbatoarea femeii si a mamei a inceput pentru unii cu o zi inainte de 8 martie. Reprezentantii PRO Romania Pascani au oferit flori doamnelor...

  Trandafiri roșii din partea PSD Pașcani, pentru doamne și domnișoare – FOTO

  Ca in fiecare an, de 8 martie, s-au dat flori si in scoli, institutii publice si oriunde a fost prezenta sarbatorita zilei - femeia....

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI