La Palas Mall în Iași, sub numele “Tinerii și Coroana Română”, a avut loc, pe 30 noiembrie,  întâlnirea dintre Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei, ASR Principele Radu și două sute de elevi olimpici din municipiul Iași. A fost prezentă ASR Principesa Sofia.

Majestatea Sa și Principele Radu au purtat un dialog cu elevii, toți câștigători ai unor olimpiade naționale și internaționale. În prag de Crăciun și An Nou, Familia Regală a oferit celor două sute de tineri cărți apărute recent la Editura Curtea Veche și la Editura Corint, având ca subiect regii și reginele României. 

In cadrul evenimentului au fost premiati si Alexia Rusu si Bucan Darius, doi elevi pascaneni cu rezultate deosebite.

Asociatia Lumina si Dar a participat impreuna cu Doamna Cepalis Doina- Director Te-rox Prod si doi dintre tinerii nostri la o premiere a celor mai buni elevi din judetul Iasi organizata de Casa Regala de Romania.

In cadrul Galei Asociatia a fost invitata de Casa Regala de Romania pentru a lua parte la eveniment. Suntem fericiti sa stim ca Alexia Rusu si Bucan Darius, elevi pascaneni cu rezultate deosebite au primit drept premiu carti semnate in original de Principesa Margareta- Custodele Coroanei Romane si de Principele Radu. E o onoare pentru Asociatia noastra, dar si pentru comunitatea pascaneana!” transmite Ionut Daniel Gandac- Vicepresedinte al Asociatiei Lumina si Dar, pe pagina sa de socializare.

sursa: facebook

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider