0.2 C
Paşcani
vineri, ianuarie 27, 2023

Tineri cercetați pentru folosirea petardelor în Pașcani

Inca patru tineri au ajuns sa fie cercetati de oamenii legii, dupa ce au terorizat cetatenii din municipiul Pascani cu petarde. Ei au fost vazuti de politistii locali din oras, la sfarsitul saptamanii trecute, iar cercetarile au fost preluate de agentii de la Nationala. In ultima luna, cinci tineri au ajuns in vizorul autoritatilor dupa ce au tulburat linistea si ordinea publica, cu pocnitori.

Situatia a ajuns tot mai deranjanta printre cetatenii din Pascani, deoarece cei care aprind petarde nu se rezuma doar la una sau doua, ci sunt zeci de pocnitori folosite in ultima perioada. Printre ei sunt si minori, iar articolele pirotehnici ar fi aruncate pe sub masini sau chiar la picioarele trecatorilor.

Potrivit comentariilor postate pe Facebook, astfel de situatii au fost semnalate in zona Deal, in fata fostului sediu al Bibliotecii Municipale si in zona cresei sau pe strada 22 decembrie.

De precizat este si faptul ca in perioada sarbatorilor de iarna, tot mai multe persoane folosesc sau vand petarde şi artificii. Se gasesc aproape peste tot, rar sunt citite instrucţunile şi, de multe ori, cine le vinde nu are autorizaţie. Atenţie, însă! Nu doar cei care le vând riscă amenzi şi dosare penale, ci şi cei care le cumpără şi le folosesc cum şi unde nu trebuie. Si pentru medici, sezonul pocnitorilor este un cosmar, cand ajung la urgente tot mai multe persoane ranite din cauza folosirii acestora.

 

 

 

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow