-10.5 C
Paşcani
miercuri, februarie 8, 2023

Unde puteți suna în această iarnă, dacă rămâneți blocați pe drumuri din Pașcani și suburbii

Iarna bate la usa iar autoritatile locale isi fac planuri pentru interventii si deszapezire. In conferinta de presa de saptamana trecuta, alesii locali au precizat ca cetatenii din Pascani si suburbii pot suna la numerele de telefon al primarului, Marius Pintilie (0725105106) si al viceprimarului, Cristian Ratoi (0725110010) pentru situatii de urgente. Cele doua numere sunt postate pe pagina de internet a Primariei Pascani, la sectiunea CONTACT.

Si reprezentantii societatii de salubritate ECO SERV, care are delegat serviciul de deszapezire, au un numar pentru reclamatii deszapezire, ce este afisat pe site – 0783.228.931.

Au fost stabilite si traseele pentru actiunea de deszapezire, atat in Pascani cat si un suburbii. Viceprimarul municipiului a precizat ca in acest an se are in vedere ca materialul antiderapant ce era depozitat pana acum pe marginea drumului, sa fie pus in cutii speciale.

In acest sezon de iarna, deszapezirea se va face cu patru utilaje ale societatii de salubritate si se fac demersuri pentru inchirierea a inca doua utilaje.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow