15.5 C
Paşcani
miercuri, februarie 28, 2024

Tineri amendați după ce s-au plimbat prin Cristești în căruță, cu muzica dată la maxim

Cinci tineri din Valea Seaca au fost amendati in week-end-ul care a trecut de oamenii legii, pentru ca nu au respectat masurile impuse de starea de urgenta. Acestia au fost vazuti de un echipaj de politie, in timp ce mergeau cu o caruta prin localitatea Cristesti, cu muzica data la maxim la o boxa portabila.

Cinci tineri în căruţă, cu muzica dată la maxim

Noaptea de sâmbătă spre duminică , ora 3.00. Poliţiştii împreună cu un echipaj de jandarmi aflaţi în patrulare pe DN2, pe raza comunei Cristeşi, judeţul Iaşi se uitau nedumeriţi unul la altul şi se întrebau dacă n-au cumva, din cauza oboselii, halucinaţii auditive. Se auzea, din ce în ce mai clar şi mai tare, un sunet de manele. Intrigaţi de-a dreptul, s-au deplasat spre locul de unde se răspândea muzica. Au ajuns acolo în câteva minute şi au rămas consternaţi de peisajul ivit în faţa ochilor. Cinci tineri, de loc din Valea Seacă, aflaţi în stare euforică, se trăgeau cu căruţă, rulând sinuos, în zig-zag. În vehicul mai era şi o boxă muzicală cu volumul dat la maxim.
Poliţiştii au reacţionat prompt, i-au legitimat pe petrecăreţi şi i-au luat la întrebări. Scopul, motivul şi urgenţa deplasării. Au răspuns în cor, că merg la arat într-un sat învecinat, că au băut şi au pus muzică pentru a le trece plictiseala. Singurul treaz era căruţaşul. Degeaba, nu i-a folosit la nimic. Oamenii legii le-au dat amenda maximă pentru încălcarea restricţiilor impuse de starea de urgenţă.

Ps: au recunoscut că merg la un grătar” se arata intr-o postare pe pagina de Facebook Atentie Politia Iasi.

Alte articole