2.7 C
Paşcani
joi, noiembrie 30, 2023

Dezbateri despre redeschiderea cinematografului, în plină pandemie de coronavirus. Liberalii solicita 500 000 lei de la bugetul local

În timp ce tot mai multe sume de la bugetul local sunt directionate către Spitalul de Urgenţă Paşcani dar şi pentru măsurile sociale sau administrative necesare pentru combaterea noului coronavirus, legislativul păşcănean va dezbate în şedinţă programată pe 31 martie un proiect de hotărâre pentru redeschiderea cinematografului din cadrul Casei Municipale de Cultură.

Iniţiativa aparţine consilierilor liberali, şi a fost depusă încă de la începutul lunii februarie, dar acum a ajuns pe ordinea de zi. Liberalii solicitat alocarea sumei de 500 000 lei de la bugetul local pentru achiziţionarea echipamentelor necesare, dar suma nu a fost cuprinsă în bugetul de venituri şi cheltuieli din acest an.
Deşi era de aşteptat ca proiectul să fie retras de iniţiatori, având în vedere starea de urgenţă în care România se afla, prin decret prezidenţial,  documentul a intrat în dezbaterea comisiilor de specialitate. Consilierii din Comisia Economică l-au avizat negativ.
Întrebat de BIT TV ,consilierul Marius Pintilie – foto a refuzat să spună dacă este sau nu oportună acesta cheltuiala, şi dacă proiectul va fi menţinut sau retras de iniţiatori.

Alte articole

A fost deschis un nou sens giratoriu în Pașcani

Miercuri, 29 noiembrie, a fost deschis sensul giratoriu din...

Bătălie pe proiectul modernizării străzilor din Paşcani

Administraţia municipiului Paşcani pare hotărâtă să modernizeze toate străzile...

Sedință amânată din cauza unor dispute intre primar si consilieri

Ședința cu probleme in legislativul pascanean. Nici unul din...

Clădire istorică cu termopane și materiale moderne, la Pașcani

La Palatul Cantacuzino din municipiul Pașcani, clădire considerată monument...