23.2 C
Paşcani
luni, august 2, 2021
23.2 C
Paşcani
luni, august 2, 2021

Tichete cadou, zile libere și excursii, printre premiile oferite angajaților care s-au vaccinat la locul de muncă

Peste 63.000 de români s-au vaccinat până în prezent la centrele deschise de angajator la locul de muncă. Unele companii, printre care și Grupul Digi, au decis chiar să le ofere premii angajaților care decid să se imunizeze, de la tichete valorice, la o zi liberă sau chiar excursii. 


538 de firme din 38 de județe au decis să deschidă un centru de vaccinare în propriul sediu, pentru salariați. Grupul Digi a derulat două campanii de imunizare în București și una în Vâlcea pentru angajați și pentru membrii familiei.

Luana Vodă Dinu – specialist Resurse Umane Digi: Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât în primele ore s-au înscris 100 de persoane. Ideea inițială a fost de a avea acest număr ca număr maxim de înscriși. Cu suportul DSP București am putut suplimenta și să lăsăm lista să curgă în continuare cu câți doritori există. Astfel am finalizat cu 250 într-o primă campanie din București. Cererile au continuat și am adăugat și o a doua campanie aici în București și în țară de asemenea colegii au putut ține legătura cu DSP județului respectiv și în Vâlcea au participat și acolo colegi și membri ai familiei. Totalul ar fi cam de 410 înscriși. Am spus să recompensăm cumva când am văzut că există dorința aceasta, am zis să recompensăm implicarea angajaților noștri și a familiilor lor și atunci da, am adăugat acestei campanii la final tombola.

Continuarea pe DIGI 24

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
23.2 ° C
24.3 °
21.2 °
59 %
1.7kmh
36 %
lun
32 °
mar
27 °
mie
29 °
joi
34 °
vin
29 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI