Slider

Nu va lasati telefoanele la vedere! Doi elevi navestisti din Ruginoasa au furat un smartphone din compartimentul de serviciu al unui sef de tren. Adolescentii, ambii in varsta de 16 ani, au fost tentati de mobilul de ultima generatie lasat la incarcat de proprietar. Au fortat usa incaperii si apoi s-au facut nevazuti. L-au vandut la ceva timp unui pascanean si asa totul a iesit la iveala. 

 

Un telefon furat din tren anul trecut in luna noiembrie a fost gasit ieri de politistii pascaneni de la Transporturi Feroviare. Mobilul de ultima generatie si destul de scump a fost o tentatie pentru doi adolescenti navetisti in varsta de 16 ani, din Ruginoasa. L-au vazut la incarcat, in compartimentul de serviciu a unui sef de tren.

Au deschis usa, l-au furat si apoi au fugit cu el. Au aruncat cartela, au sters toate datele de pe el si apoi, dupa o perioada, l-au vandut unei persoane. Asa s-a aflat totul. Au fost informati si parintii celor doi copii, iar toata lumea a fost adusa la audiere. Pagubitul si-a recuperat bunul, iar autorii si-au recunoscut fapta.

Cei doi adolescenti, care ar fi la prima abatere, sunt cercetati acum pentru furt calificat.

Slider