23 C
Paşcani
luni, septembrie 26, 2022

Taximetristii pascaneni, nemultumiti din cauza concurentei neloiale

- Advertisement -

Reclamatii din partea unui grup de taximetristi pascaneni.  La audientele sustinute joi, 20 iunie, la sediul Primariei Pascani, mai multi soferi de taxi s-au adresat viceprimarului Gabriela Nedelcu, cu solicitarea de a interveni si de a lua masuri impotriva soferilor care practica taximetria in Pascani desi autorizatiile acestora sunt emise in alte localitati.

Viceprimarul Gabriela Nedelcu a spus ca vor fi luate masuri in aceasta privinta, si se vor verifica listele cu persoanele care au autorizatie de taxi emisa de comunele din jurul Pascaniului.

O alta problema importanta ridicata la audiente de catre cetatenii din suburbii este solicitarea unui ajutor pentru desfundarea canalelor, a garlelor si a santurilor, si balastarea strazilor, deoarece in urma precipitatiilor abundente din ultima perioada, terenurile si curtile oamenilor au fost inundate iar unele  strazi au fost afectate.

Printre alte solicitari din partea cetatenilor, au fost si acordarea de ajutoare sociale, acordarea de case de locuit sau extinderea iluminatului pe strazi.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Testări gratuite pentru prevenirea cancerului de col uterin, la Stolniceni Prăjescu

Caravana Institutului Regional de Oncologie din Iași pentru testări...

Mai mulți bani pentru noaptea de Revelion, la Pașcani

Primăria Municipiului Pașcani vrea să cheltuie 134.000 de lei...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow