1.6 C
Paşcani
luni, octombrie 25, 2021

Targu-Frumos: Razie in trafic, amenzi de 20.000 de lei

În perioada  27-28 ianuarie a.c., în intervalul orar 08:00–16:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Tg. Frumos au acţionat pe raza de competenţă pentru menţinerea climatului de siguranţă publică şi combaterea faptelor cu violenţă, în zona barurilor şi a altor unităţi similare şi a încălcării normelor legale de circulaţie pe drumurile publice.

Au fost controlate 6 baruri şi legitimate 121 de persoane. Au fost controlate 130 de auto. Au fost reţinute 4 permise de conducere şi aplicate 60 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de  peste20.000 lei, dintre care 10 conform Legii nr.61/1991, iar 46 conform OUG nr. 195/2002. Au fost controlate 86 de autovehicule.

Au fost reţinute 2 permise de conducere şi retrase 2 certificate de înmatriculare.

A fost constatată o infracţiune.


Exemple:
1.A fost depistat în flagrant, pe DC 93, în com.Ion Neculce, un tânăr de 23 ani, din com.Brăeşti, în timp ce conducea un auto fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, faptă prev.şi ped. de art. 335, alin.1, Cod Penal.


2.A fost depistat un bărbat, de 23 ani, din Rep. Moldova, în timp ce conducea un auto efectuând o manevră de depăşire cu încălcarea marcajului continuu pe DN 28A, pe raza localităţii Costeşti. Acesta a fost sancţionat cu amendă de 580 lei, conform O.U.G. nr.195/2002 şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce vehicule, pentru o perioadă de 30 de zile.

 

IPJ IASI

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Transfăgărăşanul se închide de astăzi

Circulaţia rutieră va fi închisă, de luni, 25 octombrie, pe DN 7C (Transfăgărăşan), de la km 104+000...

Student ieşean cu seră de canabis la Cucuteni: prins cu recolta la oraş

Un student din Târgu Frumos a fost prins cu un kilogram de canabis. Acesta a cultivat canabisul...

Pensii şi alocaţii majorate de la 1 ianuarie 2022. Planurile Guvernului pentru copii şi pensionari, anunţate de Dan Vîlceanu

Pensiile vor creşte, începând de anul viitor, cu 6%. Este anunţul ministrului interimar al Finanţelor, Dan Vîlceanu....

Restricțiile au intrat în vigoare. Noile măsuri anti-COVID care se aplică începând de luni, 25 octombrie 2021

Noile restricții stabilite de Comitetul Național pentru Situații de Urgență și aprobate prin hotărâre de guvern săptămâna...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI