Sute de tineri au participat marți 18 iunie, la cea de-a IV-a ediție a manifestarii „Tânărul Pascanean”.  Mult așteptatul eveniment a devenit tradiție pentru comunitatea pășcăneana, reușind să adune, de la o ediție la altă , din ce în ce mai mulți participanți.

Programul a început de la orele dimineții. Toti cei prezenti s-au putut bucura de o Sfânta Liturghie, oficiată la biserica de la demisolul  Catedralei “Pogorârea Sfântului Duh” din Pașcani, de către Înaltpreasfințitul Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, impreuna cu un sobor de preoți.

Mai apoi, tinerii au participat la sesiuni de dezbatere și o conferință cu tema „Sfânta Liturghie – Izvorul vieții”, în foaierul Primăriei Pașcani.

Manifestarea a fost încheiata pe Stadionul Municipal, în aer liber, cu un foc de tabăra, jocuri și momente artistice cu invitați-surpriză.

Menționăm că evenimentul a fost organizat de Asociația „Tineretul Ortodox Român” Pașcani în parteneriat cu Primăria Municipiului Pașcani, Protopopiatul Pașcani și Mitropolia Moldovei și Bucovinei.

RAGCL Pascani a cerut intrarea in insolventa, din cauza datoriilor. Ce ar trebui sa se intample cu transportul in comun?
 • Sa fie externalizat / dat in administrare unei societati private de transport 47%, 248 votes
  248 votes 47%
  248 votes - 47% of all votes
 • Sa ramana la RAGCL 21%, 110 votes
  110 votes 21%
  110 votes - 21% of all votes
 • Sa fie preluat de o noua societate comerciala, in subordinea Consiliului Local 17%, 90 votes
  90 votes 17%
  90 votes - 17% of all votes
 • Sa fie preluat de o societate comerciala functionala deja, aflata in subordinea Consiliului Local - ex. CLP Ecosalubritate SA Pascani 14%, 75 votes
  75 votes 14%
  75 votes - 14% of all votes
Total Votes: 523
iunie 6, 2019 - iulie 6, 2019
Voting is closed
Slider