28.3 C
Paşcani
sâmbătă, octombrie 1, 2022

„Tanarul Pascanean” – eveniment religios de amploare: editia a IV-a, cu 350 de participanti

- Advertisement -

Sute de tineri au participat marți 18 iunie, la cea de-a IV-a ediție a manifestarii „Tânărul Pascanean”.  Mult așteptatul eveniment a devenit tradiție pentru comunitatea pășcăneana, reușind să adune, de la o ediție la altă , din ce în ce mai mulți participanți.

Programul a început de la orele dimineții. Toti cei prezenti s-au putut bucura de o Sfânta Liturghie, oficiată la biserica de la demisolul  Catedralei “Pogorârea Sfântului Duh” din Pașcani, de către Înaltpreasfințitul Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, impreuna cu un sobor de preoți.

Mai apoi, tinerii au participat la sesiuni de dezbatere și o conferință cu tema „Sfânta Liturghie – Izvorul vieții”, în foaierul Primăriei Pașcani.

Manifestarea a fost încheiata pe Stadionul Municipal, în aer liber, cu un foc de tabăra, jocuri și momente artistice cu invitați-surpriză.

Menționăm că evenimentul a fost organizat de Asociația „Tineretul Ortodox Român” Pașcani în parteneriat cu Primăria Municipiului Pașcani, Protopopiatul Pașcani și Mitropolia Moldovei și Bucovinei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow