16.9 C
Paşcani
vineri, octombrie 7, 2022

Miroslovesti in haine de sarbatoare de ziua comunei

- Advertisement -

În Duminica Rusaliilor, pe o vreme superbă și numai bună de sărbătorit,  sătenii din comună ieșeană Miroslovesti s-au adunat, cu mic cu mare, să serbeze Ziua Comunei. Autorităţile au reuşit să le ofere locuitorilor un eveniment deosebit, cu manifestări pe toate gusturile.

În deschiderea evenimentului, au fost premiate cuplurile de aur din comună. Cei care au împlinit 50 de ani de la căsătorie au primit din partea administratiei locale flori, șampanie, diplomă si un plic cu bani. De asemenea au fost premiati si elevii silitori ai comunei, care au fost rasplatiti cu diplome si premii în bani.

La manifestari au luat parte si Prefectul județului Iași Marian Șerbescu, președintele Consiliul Județean Iași, Maricel Popa, alaturi de alti reprezentanti ai autoritatilor locale si judetene.

Startul distractiei s-a dat la ora 14:00. Pe scena evenimentului au urcat, spre deliciul publicului, solişti cunoscuti si indragitiLaura Lavric,Mihaela Gurău, Alexandru Brădățan, Grigore Gherman, Ancuta Corlatan, Carmen Ioana, Mihai Ciobanu, Ansamblul ”Codrii Neamțului”.

Organizatorii nu au uitat de tineri, aducându-le si interpreti pe gustul lor: Alicia Dediu si Alessia. Spectacolul a fost prezentat de indragita artista, Codruța Filip.

La fel ca la fiecare sărbătoare, grătarele au fost încinse, berea s-a revărsat în pahare iar localnicii au încins hore pe acordurile de muzică.

Sarbatoarea comunei fost incheiata cu traditionalul foc de artificii.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow