More

  Sute de mii de fermieri din România aşteaptă subvenţiile acordate prin Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură

  Mijlocul lunii octombrie este data de la care sute de mii de fermieri din toată România aşteapta subvenţiile acordate prin Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură.

  Anul acesta, mai mult ca oricând, lucrătorii din agricultură au nevoie de aceşti bani, după ce au traversat una dintre cele mai secetoase veri din ultimii ani, iar producţiile agricole sunt foarte slabe.

  Aproape 827.000 de fermieri români aşteaptă, începând din această noapte, să intre în conturi subvenţiile acordate pentru anul 2020.

  Suma alocată pentru plata în avans este de 1,94 miliarde de euro pentru o suprafaţă de aproape 10 milioane de hectare de teren la nivelul întregii ţări.

  Reprezentanţii Ministerului Agriculturii au anunţat că vor fi virate în conturile fermierilor între 70 şi 85% dintre sumele cuvenite, urmând ca restul banilor să fie alocaţi după 6 decembrie. (Rador/FOTO radioiasi.ro)

  Sursa radioiasi.ro

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Beizadelele medicilor ieșeni, admise la UMF fără examen pe listele cu studenți străini

  UMF Iași a patentat o rețeță de admitere la Medicină, pe ușa din dos @ Zeci de piloși au intrat ,,pe șest’’ pe locurile...

  Noua lege RCA în 2021. Șoferii români vor deconta direct, dar prețurile la asigurări vor crește

  Ministerul Finanțelor din România a publicat în august proiectul de ordonanță de urgență pentru modificarea legii privind asigurarea obligatorie auto. Noua lege RCA este...

  Guvernul va adopta astăzi o ordonanță ce îi vizează pe asimptomatici. Ce se va întâmpla cu aceștia

  Executivul are joi şedinţă de la ora 18:00, iar Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru a precizat că Guvernul va adopta o ordonanţă de urgenţă pentru...

  Opinii