-5.2 C
Paşcani
luni, februarie 6, 2023

Suspiciuni in legatura cu CV-ul primarului. Olariu: Nu a terminat facultatea. Sa arate diploma de inginer! Pintilie: Nu comentez…!

Suspiciuni in legatura cu CV-ul primarului Pascaniului, Marius Pintilie. Un consilier local din opozitie sustine ca edilul ar fi prezentat, inca din campania electorala, informatii gresite sau incomplete cu privire la studiile sale universitare. Mai exact, Sorin Olariu de la PMP sustine ca primarul pascanean ar fi fi urmat doar doi ani de facultate si ca nu ar obtinut diploma de licenta. In CV-ul postat pe site-ul Primarie, Pintilie a trecut la capitolul “ Educatie si formare” ca in perioada 2012 -2016, ar fi urmat cursurile Facultatii de Inginerie Alimentara din cadrul Universitatii “Stefan cel Mare” Suceava.

In acelasi document nu se arata ca ar avea diploma de licenta ci ca ar fi dobandit competente profesionale in inginerie alimentara. De asemenea intr-un afis de campanie Marius Pintilie apare cu titulatura de inginer. Precizarile au fost facute in cadrul emisiunii “Pulsul Zilei”.

Intrebat de BIT TV, primarul Marius Pintilie a refuzat sa clarifice daca a terminat studiile universitare si daca a obtinut sau nu o diploma de licenta , pe motiv ca declaratiile consilierului Sorin Olariu nu merita commentate.

Subiectul a aparut in spatiul public in contextul dezbaterilor pe marginea regulamentului de acreditare a jurnalistilor. Primarul in calitate de initiator a cerut iar consilierii PNL si ProRomania au aprobat ca jurnalistii sa trimita CV-urile si o dovada a relatiilor contractuale cu institutia de presa pe care o reprezinta si ca au obligatia sa prezinte informatiile asa cum au fost furnizate de catre reprezentantii Primariei, in limita timpului de emisie sau a spatiului alocalt. Consilierul Sorin Olariu a refuzat sa participe la vot iar consilierii PSD au votat impotriva, ep motiv ca noile reguli ar fi dictatoriale.
Mentionam ca pe site-ul Primariei sunt publcie doar CV-urile primarului si viceprimarului. nu si ale consilieilor locali / functionarilor publici.

2 CV PRIMAR MARIUS PINTILIE

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow