16.1 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 3, 2023

Suburbiile Bosteni şi Sodomeni, fără apă şi curent, timp de două zile

Veşti neplăcute pentru locuitorii din suburbiile Bosteni şi Sodomeni Paşcani. Timp de două zile vor rămâne fără curent şi apa din cauza unor lucrări neanunţate, de modernizare a instalaţiilor, executate de distribuitorul de electricitate Delgaz Grid.
Restricţiile la electricitate sunt programate în zilele de luni 6 noiembrie şi miercuri 8 noiembrie, într orele 08.00 şi 20.00. Din acest motiv staţiile de pompare din zona vor rămâne fără curent iar operatorul Apavital a anunţat că va fi întreruptă furnizarea apei, în aceiaşi perioadă.

“Întrucât această întrerupere a energiei electrice va afecta și postul de transformare ce alimentează staţiile de pompare a apei din Sodomeni și Hăznășeni, ApaVital se vede pusă în neplăcuta situație de a întrerupe furnizarea apei potabile în zilele de luni 06 noiembrie și miercuri 08 noiembrie 2017, în intervalul orar estimat 08.00 – 20.00, către utilizatorii din cartierele Sodomeni și Boșteni din municipiul Pașcani”

ApaVital recomanda locuitorilor celor două suburbia să îşi facă rezerve de apă pentru cele două zile de întrerupere. Cei care au nevoie de mai multe informaţii se pot interesa la numărul scurt de telefon
0232.969.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow