More

  Spectacol dedicat lor, învățătorilor!

  Spectacol dedicat lor, învățătorilor!

  Aproape două ore de spectacol a fost pregătit pentru 28 de învățători, acum ieșiți la pensie. Evenimentul “Domnilor profesori, cu dragoste!” a ajuns în acest an la cea de XI a ediție și a adunat în sala Casei de Cultură cadre didactice, familia lor dar și foști elevi. Programul din acest an s-a desfășurat altfel comparativ cu alți ani. Astfel, dascălii au fost invitați pe scenă, iar pentru ei s-a cântat, recitat și jucat fragmente din piese de teatru. Nu au lispit premiile de excelență oferite!

  “Domnilor profesori, cu dragoste!” a fost numele evenimentului care premiază cu succes cadrele didactice acum ieșite la pensie. În acest an a fost rândul învățătorilor să fie în prim plan. 28 dintre aceștia au urcat pe scena Casei de Cultură din Pașcani și au asistat la un frumos spectacol dedicat lor.

  Colaboratorii evenimentului au fost membrii trupei de teatru Prometeu dar și cei de la trupa de dans Dream Dance care au reușit să smulgă un zâmbet sau o lacrimă premianților prin recitarea poeziilor sau a melodiilor cântate.

  A urmat momentul premierii cadrelor didactice. Ei au primit o diplomă de excelență, flori și un premiu în bani. Acestea au fost oferite de Daniela Calistru, directorul instituției de cultură dar și viceprimarul Gabriela Nedelcu.

  Gabriela Nedelcu a ținut să felicite primii profesori din viața unui copil pentru efortul pe care îl fac dar și pentru că din mâinile lor ies, de cele mai multe ori, oameni de valoare.

  Evenimentul s-a încheiat cu un spectacol de muzică oferit de artista Ileana Șipoteanu venită la Pașcani.

  Materialul video în cadrul știrilor Infobit dar și pe canalul de youtube bittv.info.

  Lista dascălilor premiați

  Școala “Ion Creangă”

  1.Muraru Maria

  2.Neștian Maria

  3.Pralea Domnica

  4.Bălăiasa Maria

  5.Ciurlică Maria

  Mercore Elena

   

  Școala “Iordachi Cantacuzino”

  1.Săcărescu Eliza

  2.Iordăchescu Elena

  3.Oharciuc Anica

  4.Șoaică Aurora

  5.Grădinariu Maria

  6.Bacalu Victoria

  7.Marcu Mariana

  8.Mihai Doina

  9.Neamțu Doina Elena

  Liceul Teoretic  “Miron Costin” Pașcani

  1 Bercea Margareta
  2 Buta Viorica
  3 Apostol Maria
  4 Nechifor Anica
  5 Alecsa Ecaterina
  6 Bednacz Nicoleta
  7 Enea Georgeta
  8 Hamza Victoria
  9 Popa Alexandrina
  10.Brânză Eugen

  11.Axinia Maria

  12.Craciun Valentina

  13.Simina Elena

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Școala Gimnazială Iordache Cantacuzino Pașcani capată o nouă înfățișare – FOTO

  Scoala Gimnaziala Iordache Cantacuzino de pe strada Stefan cel Mare din municipiul Pascani incepe sa capete o noua infatisare. Muncitorii lucreaza in ritm alert, deoarece lucrarile sunt in intarziere, iar zilele trecute s-a realizat o parte din fatada unitatii de invatamant: intr-un stil modern si in culori vii. //

  Casa de Cultură Pașcani a stabilit programul de activități pentru acest an

  Casa de Cultura Mihail Sadoveanu din municipiul Pascani si-a stabilit programul de activitati culturale pentru anul in curs. Proiectul a obtinut avizul consiliului consultativ si al celui de administratie si urmeaza sa fie supus dezbaterii in viitoarea sedinta de Consiliu Local. Potrivit documentului si in acest an vor fi cam aceelasi manifestari cultural-artistice ca in anii trecuti. //

  Elevii ar putea primi bursele până de Paște

  Elevii din judetul Iasi ar putea primi bursele, ramase restante incepand cu luna ianuarie, pana de sarbatorile pascale. In aceasta perioada se lucreaza la documentatii avand in vedere, ca in acest an, in premiera, aceste beneficii sunt suportate din bugetul de stat, fiind asigurata suma de 100 de lei pentru fiecare tip de bursa. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet