12.2 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 3, 2023

Cu TIR-ul în casă! Ce au mai descoperit polițiștii

Cu TIR-ul în casă! Ce au mai descoperit polițiștii

 Momente de panică pentru o familie din apropiere de Târgu Frumos. Un TIR a ajuns într-o gospodăria după ce șoferul a pierdut controlul volanului din cauza neadaptării vitezei la condițiile de trafic. Paguba a fost majoră iar oamenii legii l-au sancționat contravențional. De asemenea, polițiștii au acționat și pe drumurile publice privind climatului de siguranţă şi combaterea faptelor cu violenţă şi a încălcării normelor legale de circulaţie pe drumurile publice.  

Un tir s-a răsturnat în apropiere de Târgu Frumos, în curtea unor localnici. Accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 11:00. Potrivit informațiilor, șoferul în vârstă de 49 de ani nu a adaptat viteza la condițiile de trafic. Acesta a fost sancționat de polițiști. În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime.

„În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale iar şoferul camionului, în vârstă de 49 de ani, a fost sancţionat contravenţional“, a precizat Adina Lupu, din cadrul Poliţiei Iaşi

În noaptea de 07 spre 08 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Târgu Frumos și Compartimentului Rutier Târgu Frumos au acţionat, pe raza de competenţă, pentru accentuarea climatului de siguranţă publică şi combaterea faptelor cu violenţă şi a încălcării normelor legale de circulaţie pe drumurile publice.

Au fost legitimate 76 de persoane, controlate 45 de autovehicule, 4 căruțași și 3 baruri. De asemenea, au fost aplicate 31 de sancțiuni contravenționale în valoare de 6.060 de lei, dintre care 28 conform O.U.G 195/2002 și 3 conform Legii 61/1991. Totodată, au fost reținute 2 permise de conducere și 1 certificat de înmatriculare.

Spre exemplu, un bărbat din județul Suceava a fost sanționat contravențional, fiindu-i reținut certificatul de înmatriculare, întrucât inspecția tehnică a autoturismului pe care îl conducea pe DN 28 A Costești, era expirată.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow