2.8 C
Paşcani
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

Șofer, condamnat la Pașcani din cauza unor… piulițe! Daune de peste 100.000 de euro, după un accident extrem de bizar!

Judecătorii au dispus condamnarea unui bărbat acuzat de ucidere din culpă. Accidentul în care a fost implicat vehiculul condus de acesta a avut loc pe data de 22 octombrie 2014. Procurorii spun că impactul mortal a avut loc după ce două jante s-au desprins din ansamblul de vehicule condus de bărbat

Un bărbat a fost pedepsit de judecători în urma unui accident rutier mortal. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Pașcani au dispus recent condamnarea lui Ioan Olariu la doi ani și șase luni de închisoare, cu suspendare, pentru ucidere din culpă.

„Instanța obligă inculpatul să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare, activitate care se va desfășura fie în cadrul Primăriei comunei Petricani, județul Neamț, fie în cadrul instituțiilor pe care le gestionează din punct de vedere administrativ”, au precizat judecătorii.

În plus, ei au admis în parte acțiunea civilă formulată în cauză și au obligat asiguratorul Astra SA la plata unor despăgubiri în valoare totală de 106.000 de euro și 28.616 lei.

Continuarea pe BZI

DE LA ACELAȘI AUTOR