Cu totii stim cat este de neplacut in diminetile de iarna cand urcam in masina si aproape inghetam cu mainile pe volan pana cand se incalzeste motorul si implicit habitaclul. Ce poti sa faci ca sa incalzesti eficient masina atunci cand temperaturile scad sub zero grade? Ei bine, afli mai jos.

Daca nu iti tii masina in garaj sau intr-o parcare unde temperatura sa ramana constanta pe timpul noptii, si mai ales daca masina ta nu are scaune incalzite sau sisteme de incalzire auxiliara precum Webasto, atunci cu siguranta stii despre ce vorbesc. Putine lucruri sunt mai neplacute decat sa astepti dimineata, pe jumatate inghetat, sa ti se incalzeasca masina.

Am vazut foarte multi soferi care pornesc la drum „infofoliti”, cu geaca groasa, caciula, unii chiar si cu manusi, dar nu este deloc indicat sa faci asta. Miscarile si reactiile sunt incetinite, ca sa nu mai pomenim de faptul ca gecile groase impiedica fixarea centurii de siguranta. Eventual, ca o solutie de compromis, da-ti hainele groase jos imediat ce temperatura din habitaclu devine mai suportabila.

Continuarea pe 4tunning.ro

Slider