22.8 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021
22.8 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021

Sfarsit de saptamana aglomerat pentru pompierii din Pascani si Targu Frumos. Au inceput incendiile de vegetatie

C.P. Incendii

  • În data de 10.2018 ora 13:33, Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit în municipiul Iaşi, strada Mihai Viteazu, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată de pe un teren viran. Au ars: aproximativ 200 de mp vegetaţie uscată şi coceni de porumb. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spaţii deschise.
  • În data de 10.2018 ora 19:45, Secţia de Pompieri Târgu Frumos a intervenit în comuna Bălţaţi, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată de pe un teren viran. Au ars: aproximativ 1,5 ha de vegetaţie uscată şi coceni de porumb. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spaţii deschise.
  • În data de 10.2018 ora 13:30, Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit în municipiul Paşcani, strada Mihai Viteazul, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată de pe un teren viran. Au ars: aproximativ 500 mp de vegetaţie uscată. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spaţii deschise.
  • În data de 10.2018 ora 15:15, Secţia de Pompieri Târgu Frumos a intervenit în comuna Strunga, satul Fărcășeni, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la anexa unei case. Au ars: diverse aparate electrice, două aparate de sudură, 100 de curele transmisie motor, zece motoare electrice trifazate şi trei polizoare unghiulare. Cauza probabilă a incendiului: conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată în urma unei acțiuni mecanice ori fizice.

Alte intervenții

  • În data de 10.2018 ora 11:59, Secţia de Pompieri Paşcani a executat o misiune de transport apa în comuna Mirceşti, judeţul Iaşi, la solicitarea D.S.V.S.A Iaşi.

Echipajele SMURD au intervenit la 58 de cazuri medicale.

 

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
ploaie ușoară
22.8 ° C
24.1 °
21.7 °
78 %
1.9kmh
0 %
Dum
31 °
lun
34 °
mar
27 °
mie
28 °
joi
20 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI