C.P. Incendii

  • În data de 10.2018 ora 13:33, Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit în municipiul Iaşi, strada Mihai Viteazu, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată de pe un teren viran. Au ars: aproximativ 200 de mp vegetaţie uscată şi coceni de porumb. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spaţii deschise.
  • În data de 10.2018 ora 19:45, Secţia de Pompieri Târgu Frumos a intervenit în comuna Bălţaţi, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată de pe un teren viran. Au ars: aproximativ 1,5 ha de vegetaţie uscată şi coceni de porumb. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spaţii deschise.
  • În data de 10.2018 ora 13:30, Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit în municipiul Paşcani, strada Mihai Viteazul, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţia uscată de pe un teren viran. Au ars: aproximativ 500 mp de vegetaţie uscată. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spaţii deschise.
  • În data de 10.2018 ora 15:15, Secţia de Pompieri Târgu Frumos a intervenit în comuna Strunga, satul Fărcășeni, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la anexa unei case. Au ars: diverse aparate electrice, două aparate de sudură, 100 de curele transmisie motor, zece motoare electrice trifazate şi trei polizoare unghiulare. Cauza probabilă a incendiului: conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată în urma unei acțiuni mecanice ori fizice.

Alte intervenții

  • În data de 10.2018 ora 11:59, Secţia de Pompieri Paşcani a executat o misiune de transport apa în comuna Mirceşti, judeţul Iaşi, la solicitarea D.S.V.S.A Iaşi.

Echipajele SMURD au intervenit la 58 de cazuri medicale.

 

Slider