1.1 C
Paşcani
luni, ianuarie 17, 2022

Sesiune live de întrebări și răspunsuri, în locul audiențelor

Audiențe anulate joi, 13 ianuarie, la Primăria Pașcani. Deși de regulă, cetățenii se prezentau la sediul instituției începând cu ora 9.00, astăzi ușa era închisă și nici urmă de pășcăneni, asta in contextul in care, potrivit portarului, audientele nu s-au tinut pe motiv că edilul Marius Pintilie, a participat joi la o intalnire cu primarii din județ.

Confrom purtatorului de cuvant al Primariei Pascani, persoanele care s-au înscris pentru audiențele de astăzi au fost sunate individual în jurul orei 8:00 și au fost reprogramate pentru joia viitoare. Dintre cetatenii care trebuiau sa vina la audiente, doar doi nu au putut fi contactati, deoarece nu aveau notat pe formularul de cerere un număr de telefon.

Precizam ca in lipsa primarului, audientele sunt tinute de catre viceprimar sau secretar.

Astfel joi, in locul intalnirilor de la sediul primariei cu cetățenilor, reprezentantii primariei au organizat o sesiune live de intrebari si raspunsuri. Au fost adresate cateva zeci de intrebari si doar la o parte dintre ele au fost date raspunsuri. De exemplu, unii pascaneni s-au plans de majorarea taxelor si impozitelor locale.

Au fost si cetetateni care au solicitat informatii privind o serie de investitii importante, precum iluminatul public, amenjarea lacului Pestisorul sau continuarea extinderii retelelor de gaz.

De asemenea, o alta problema a fost adusa in discutie de un cetatean ingrijorat. El a solicitat lamuri din partea primariei cu privire la termen de valabilitate expirat al  dozele de ser anti-Covid din cadrul centrului de vaccinare.

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Sesiune live de întrebări și răspunsuri, în locul audiențelor

Audiențe anulate joi, 13 ianuarie, la Primăria Pașcani. Deși...

Sfaturi pentru cei care primesc facturi exagerate la energie

Consumatorii care primesc facturi la electricitate şi gaze, pe...

Primăria Municipiului Pașcani angajează juriști

Primăria municipiului Pașcani intenționează să angajeze doi juriști. Concursul...

Extindere de rețele de apă la Deleni

Vești bune pentru locuitorii comunei Deleni! A fost semnat...

Donații de calculatoare la Clubul Copiilor din Pașcani

Vesti bune pentru cei inscrisi la Clubul Copiilor din...