More

  Serviciul de evidenta a populatiei Pascani se modernizeaza

  Masuri de modernizare la Serviciul de evidenta a populatiei Pascani. De la sfarsitul anului trecut a mai fost deschis un ghiseu pentru relatii cu publicul in vederea evitarii aglomeratiei si a perioadelor lungi de asteptare.

  Masura a fost luata in urma numeroaselor reclamatii inregistrate mai ales in vara anului trecut atunci cand pascanenii intorsi din strainatate au mers sa isi schimbe actele de identirate.

  De asemenea in urmatoarele luni se asteapta implementarea unor sisteme informatice noi in cadrul unui program de digitalizare din fonduri europene, derulat de Primaria Pascani.

  Dupa finalizarea investitiilor, pascanenii vor avea posibilitatea sa isi faca programare online si vor avea acces pe pagina Serviciului la informatiile necesare.

  Precizarile au fost facute de sefa Serviciului, Marinela Moisii Comoniță, in cadrul sedintei comisiilor de specialitate care a avut loc miercuri, odata cu prezentarea raportului de activitate pe anul 2019.

  In acelasi context unii consilieri au solicitat luarea unor masuri suplimentare pentru eliminarea timpilor de asteptare. Consilerii liberali au propus achizitionarea unor echipamente pentru eliberarea unor bonuri de ordine.

  De cealalta parte ceilalti consilieri considera ca masurile s-ar suprapune cu cele de modernizare care urmeaza sa fie luate de Primarie si i-ar incurca si mai mult pe cetateni. Sorin Olariu a spus ca ar fi suficienta platforma online pentru a fi facute programari.

  Mentionam ca raportul de activitate a Serviciului urmeaza sa fie dezbatut in plenul sedintei  Consiliului Local programata joi, 30 ianuarie.

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prima etapa de dezinsectie la Pascani incepe miercuri

  Comunicat de presa SC CLP ECOSERV SRL Pascani  anunţă că, in perioada 12.08.2020-14.08.2020, in intervalul orar  21,30 – 05,00,  specialiștii serviciului vor desfășura activitatea de...

  Seful Politiei Rurale Pascani, cercetat după ce a refuzat testarea cu aparatul etilotest

  Un polițist pascanean a fost transportat la o unitate medicala din municipiu pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, după ce a...

  Persoanele fizice și camerele video: Patru situații în care poți să le folosești fără să respecți GDPR

  Intrarea în vigoare a Regulamentului european pentru protecția datelor (GDPR) a condiționat folosirea camerelor video de anumite reguli privind protecția datelor, a căror încălcare...

  Opinii