More

  Seriale la care sa te uiti in luna decembrie. Cele mai asteptate productii pe care nu trebuie sa le ratezi

  Luna decembrie aduce oamenii acasa, sarbatorile reunesc familiile, iar concediile nu intarzie sa apara. Oamenii au timp, in sfarsit, sa reia serialul de care au uitat din vara, sau sa inceapa unul nou.

  BBC a propus o lista de seriale pe care oricine ar trebui sa le vada in luna decembrie.

  1. Your Honor

  Cat de departe va merge un om cinstit pentru familia sa? In primul lui rol principal, Bryan Cranson, cunoscut si pentru productia Breaking Bad, este din nou pus in pielea unui personaj care trebuie sa ia decizii sub presiune, iar unele poate ca nu sunt cele mai bune.

  Povestea se axeaza pe un judecator American respectat, al carui fiu adolescent este implicat intr-un accident, fugind de la fata locului. Lucrurile devin si mai complicate cand descopera ca persoana pe care a lovit-o cu masina este fiul unei familii care face parte dintr-o retea periculoasa de crima organizata din New Orleand.

  2. Bridgerton

  Serialul urmareste povestea lui Daphne Bridgerton, fiica unei familii puternice, care este obligata sa se alature unei piete competitive de casatorii.

  Povestitoarea este Lady Whistledown, o barfitoare misterioasa care se ascunde in spatele unui ziar distribuit in inalta societate, care arunca cu zvonuri despre Daphne, si nu numai. In scena apare un burlac educat, iar atunci ies scantei, cu toate ca spune de la bun inceput ca nu are nimic de oferit.

  Continuarea pe ziare.com

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primarul Pascaniului nu mai are timp de Facebook. Trimiteti mesajele pe pagina Primariei, cu numele si adresele reale.

  Mesaj important pentru pascanenii care obisnuiesc sa foloseasca retelele de socializare pentru a semnala diverse probleme, autoritatilor locale. Daca aveti mesaje sau intrebari pentru...

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI