19.7 C
Paşcani
joi, august 18, 2022

Seriale la care sa te uiti in luna decembrie. Cele mai asteptate productii pe care nu trebuie sa le ratezi

- Advertisement -

Luna decembrie aduce oamenii acasa, sarbatorile reunesc familiile, iar concediile nu intarzie sa apara. Oamenii au timp, in sfarsit, sa reia serialul de care au uitat din vara, sau sa inceapa unul nou.

BBC a propus o lista de seriale pe care oricine ar trebui sa le vada in luna decembrie.

1. Your Honor

Cat de departe va merge un om cinstit pentru familia sa? In primul lui rol principal, Bryan Cranson, cunoscut si pentru productia Breaking Bad, este din nou pus in pielea unui personaj care trebuie sa ia decizii sub presiune, iar unele poate ca nu sunt cele mai bune.

Povestea se axeaza pe un judecator American respectat, al carui fiu adolescent este implicat intr-un accident, fugind de la fata locului. Lucrurile devin si mai complicate cand descopera ca persoana pe care a lovit-o cu masina este fiul unei familii care face parte dintr-o retea periculoasa de crima organizata din New Orleand.

2. Bridgerton

Serialul urmareste povestea lui Daphne Bridgerton, fiica unei familii puternice, care este obligata sa se alature unei piete competitive de casatorii.

Povestitoarea este Lady Whistledown, o barfitoare misterioasa care se ascunde in spatele unui ziar distribuit in inalta societate, care arunca cu zvonuri despre Daphne, si nu numai. In scena apare un burlac educat, iar atunci ies scantei, cu toate ca spune de la bun inceput ca nu are nimic de oferit.

Continuarea pe ziare.com

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow