1.1 C
Paşcani
luni, ianuarie 17, 2022

Şedinţa pentru investiţii la Şcoala Iordache Cantacuzino şi extinderea reţelelor de gaze

Consilierii păşcăneni s-au întrunit în şedinţă extraordinară, pe 9 mai de la ora 09.00, pentru a aproba 4 proiecte de hotărâre care vizează realizarea unor investiţii. La şcoala “Iordache Cantacuzino” au fost actualizaţi indicatorii tehnico –economici iar bugetul public şi lista de investiţii au fost modificate în consecinţă. Adminisratia locală susţine că are toate şansele să încheie imediat contractul de finanţare. Aici,  investiţia este estimată la peste 3.9 milioane de lei, suma din care doar 334 000 lei vor fi cheltuieli din bugetul local iar diferenţa din fonduri europene. Lucrările ar urma să fie executate în maxim doi ani de zile de la semanrea contractului.

De asemenea au fost actualizaţi indicatorii  pentru proiectele privind extiderea reţelelor de gaze naturale din Paşcani. În pachetul care urmează să fie scos la licitaţie au fost incluse şi alte străzi sau segmente de stradă şi au crescut cheltuielile estimate cu 38.000 lei. Edilul municipiului a explicat că va face o singură licitaţie, nu mai multe, pentru executarea lucrărilor iar societatea care va câştigă vă trebuie să aibă capacitatea de a realiza imediat toate lucrările.

DE LA ACELAȘI AUTOR

CSM Pascani, mai multi bani, performante la fel de slabe

Clubul Sportiv Municipal Pascani are nevoie de mai multi...

Nedelcu: PSD Pascani nu are nevoie de Cristian Ratoi. Sa ramana in alianta care a majorat taxele si impozitele cu peste 40%!

Social democratii pascaneni neaga ca si-ar fi propus schimbarea...

Transport gratuit pentru elevii pascaneni, dupa aproape un an de balbaieli

Vesti bune pentru elevii de la scolile din Pascani...