9.1 C
Paşcani
duminică, noiembrie 28, 2021

Se caută vinovatul în accidentul de la Tg Frumos. Una dintre persoanele decedate era farmacist la Pașcani

Se caută vinovatul în accidentul de la Tg Frumos. Una dintre persoanele decedate era farmacist la Pașcani. 

Continuă cercetările în cazul tragediei provocate pe șoselele din județ. Accidentul mortal de la Bălțați unde au murit o fetiță în vârstă de 4 ani și farmacistul de la Sensiblu din centrul Pașcaniului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 34 ani, Sorin Băluță, de loc din Budăi, acolo unde va fi înmormântat duminică, 14 ianuarie, începând cu ora 12. Toți cei care l-au cunoscut sunt socați de cele auzite. – Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să întărească pe toți cei afectați de această tragedie!

Poliţiştii de la Târgu Frumos care cer­cetează cazul accidentului grav de la Bălţaţi de joi seara au cerut o expertiză pentru a afla cu certitudine care dintre şoferi a intrat pe sensul opus de mers. Prima variantă a poliţiştilor este că vinovat ar fi şoferul autoturismului Ford. În momentul impactului, acul vitezometrului acestei maşini s-a oprit la viteza de 120 km/h. Unul dintre şoferi conducea un autoturism Ford dinspre Iaşi şi trebuia să ajungă la Paşcani, unde domiciliază, iar al doilea circula cu un Volkswagen, dinspre Târgu Frumos, către Budăi, unde locuieşte. Bărbatul cu autoturismul Ford avea cu el familia, adică soţia şi două fetiţe, dintre care una de patru ani, iar cealaltă de şase ani.

„La data de 10 ianuarie, în jurul orei 21, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că pe DE 583, în afara localităţii Bălţaţi a avut loc un eveniment rutier, soldat cu victime omeneşti. Din cer­cetările efectuate a rezultat că un bărbat de 38 de ani, din municipiul Paşcani, ar fi condus un autoturism pe DE 583, ar fi intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din oraşul Podu Iloaiei. În urma accidentului rutier a rezultat decesul unuia dintre conducătorii auto, a unei minore de patru ani şi rănirea a altor trei persoane. Celălalt conducător auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero. În cauză, a fost în­tocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor producerii accidentului rutier“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei Iaşi.

Din primele cercetări, se pare că fetiţele din maşina Ford nu purtau centura de siguranţă sau vreun dispozitiv de prindere în scaun, astfel încât cele două au fost rănite grav în urma coliziunii violente, una dintre ele decedând la spital.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI