-2.6 C
Paşcani
miercuri, ianuarie 19, 2022

Se caută angajați pentru UE. Vezi ce locuri sunt vacante și cât se plătește – DOC

Se caută angajați pentru UE. Vezi ce locuri sunt vacante și cât se plătește – DOC

Cu studii medii sau superioare, cu experiență sau nu, vorbitor de limbi străine sau doar cunoscător sunteți așteptați la Agenția pentru ocuparea forței de muncă, sediul din Pașcani, să depuneți actele pentru a ocupa unul dintre posturile vacante din Belgia, Danemarca, germania, Finlanda sau Portugalia. Banii câștigași pe oră sunt și de 15 euro, totul se negociază în funcție de job și până la urmă de cunoștințele dv. Primul pas ce trebuei să-l faceți este de a trimite CV-ul la adresele societăților.

155 de locuri de muncă sunt disponibile în această perioadă prin programul EURES în Malta. Se caută șoferi de autobuz – 150  de posturi libere și 5 specialiști în vânzări televizate.  Pentru primul job clar că persoanele trebuie să aibă permis de conducere categoria D, atestat, varsta peste 21 de ani, adeverinta medicala si cazier judiciar fara antecedente penale. Aplicantii pot beneficia de formare suplimentara in anumite domenii, ei pot lucra dimineata devreme, seara tarziu si in schimburi de weekend in functie de programul stabilit. Trebuie să aveti  și cunoștine de limba engleză foarte bune iar salariu oferit ajunge de 6,50 euro pe oră, în anumite condiții.

Cu peste 150 de posturi disponibile este și Spania ce oferă joburi în agricultură, în fermă de porci, tehnician și strungar. Și în Germania se caută muncitori în mai multe domenii. De pe listă nu lipsesc șoferii de camion, sudorii, personal în servicii, macaragiu. Pentru cei cu studii superioase și cu specializări se caută ingineri în construcții sau software.” a precizat Adriana Sârghie, reprezentantrul de la AJOFM Iași.

Dacă sunteți specialist în relații cu clienții și vreți să faceți o schimbare, trebuie să știți că aveți o sansă dacă mergeți în Polonia. Se caută 40 de persoane cu studii, cel putin liceu, competente IT – MS Office, exeprienta in relatiile cu clientii reprezinta avantaj. CV-ul trimis trebuie să fie în limba germană sau engleză.

Oferte Eures 14.02.2018 by Dana Ursuleasa on Scribd

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie...

Când începe vacanţa de Paşte? Elevii vor sta acasă mai mult!

Vacanța de Paște la sfârșitul lunii Cum Paştele va...