-5.4 C
Paşcani
luni, ianuarie 30, 2023

S-a dat startul înscrierilor în tabăra ”Împreună pentru tineri”

Vara aceasta se anunță liber la distracție pentru cei mici.

Asociația ”Şansa 2010” organizează o nouă ediție a taberei ”Împreună pentru tineri”, care se va desfășura anul acesta la Oglinzi, Neamț, în perioada 2-8 august.

„Tabăra ”Împreună pentru Tineri”-AVENTURA, organizată de Asociația ”ȘANSA 2010”, ediția a VI-a, va fi susținută anul acesta la Oglinzi, Neamț, timp de 7 zile și 6 nopți, în perioada 2-8 august, pentru copii între 9 și 13 ani.
ATENȚIE!
Înscrierile se încheie pe data de 11 iulie!
Completați cu atenție formularul de înscriere:
https://forms.gle/ocNWcdXsLeYiTXRo7

Prețul complet al taberei este de 980 ron și include masă/ cazare (7 zile, 6 nopți) în cele mai bune condiții (3 mese pe zi+gustări), pachet promoțional (rucsac de zi, pelerină de ploaie, sticlă de apă, șapcă, insigne, premii, materiale pentru activități).
Avansul minim pentru asigurarea locului este de 200 ron, iar diferența poate fi plătită în 1/2 rate.
Dacă doriți să aduceți fericirea pe chipul unuia sau mai multor copii, care nu au posibilități materiale sau au rezultate deosebite la învățătură, puteți contribui la proiectul nostru, plătind un loc în tabără, iar noi vom parcurge demersurile necesare.

Precizăm că acesta este un proiect al Asociației ”ȘANSA 2010”, inițiat în anul 2015, pornind de la necesitatea de a oferi copiilor și tinerilor alternative frumoase, constructive și educative pentru dezvoltare personală, socializare și voluntariat”, se arată într-o postare apărută pe pagina de facebook a asociației.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow